dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A tu jak ktos lubi sie pobawic w masterszefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Nam jak zagrają kiszki to tak oto się posilamy: Edytowane 27 Września 2013 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pizza Hut dopływa na łódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A tu jak ktos lubi sie pobawic w masterszefa 4991.jpgprawie jak Behr Grylls... Nam jak zagrają kiszki to tak oto się posilamy: pizza.jpegta pizza też "zjadliwie" wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Panowie, a co to taka pizza na wodzie, nic, w porównaniu do tego że ludzie ludzi robią, to jest dopiero sztuka Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Panowie, a co to taka pizza na wodzie...Aaaa, jak pizza na wodzie to ja nie chcę, wolę jednak na cienkim cieście. Swoją drogą taki urban fishing to już by mogła wielkomiejska gastronomia obwoźna obsługiwać, zwłaszcza teraz, gdy gorąco i człowiek nie dość, że głodny to go jeszcze suszy. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zwłaszcza teraz, gdy gorąco i człowiek nie dość, że głodny to go jeszcze suszy. suszy to chyba nawet częściej niż głód doskwiera...zwłaszcza jak w niedzielę się ruszy wcześnie rano tak około 13..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ... wcześnie rano tak około 13..... Ech, wy młodzi, ranne ptaszki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ech, wy młodzi, ranne ptaszki.... szkoda życia na spanie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ...ach Polska - piękny kraj...gdzie indziej mi przywiozą pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Polecam kiełbaska w plastry, pieczarki (mogą byc całe jak nie są duże), cebula, wszystko przyprawic, do aluminium i w ognisko. Popić koniecznie zimnym browarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://jerkbait.pl/topic/22875-zapytanie-o-jedzenie/ ..smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Sprawdziłem boczek z ognicha , rewelka dzięki @Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja lubie chleb ze smalcem i slonine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) ja lubie chleb ze smalcem i slonine I rosyjskie jabłko do tego .U mnie wczoraj tradycyjni kiełbaska pomidorki, ogórki i 2X perła chmielowa na lepsze trawienie . Edytowane 16 Czerwca 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A co to to ruskie jabłko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 http://demotywatory.pl/1698446/Ruskie-jablka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Już pajemajem hahaha dobre , dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ciesze się ze boczek smakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 tak zapomnialem dodac ruskiego jablka:) bez tego jablka ani rusz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ciesze się ze boczek smakował. W piątek i w sobotę znowu sobie posmakuję boczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja nad wodą nie czuje głodu , zaczynam być głodny dopiero w drodze powrotnej do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 i dlatego... wylgadasz jak wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja zawsze nad wodą zjadam to co złowie.A nie wiecie przypadkiem gdzie można kupić koszulke z napisem C&R A tak poważnie to nad wodą też nie czuje głodu,dopiero w domu wieczorem siadam przy lodówce i wyglądam jak wyglądam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ...,dopiero w domu wieczorem siadam przy lodówce i wyglądam jak wyglądam No kto by pomyślał, że ten chmiel tak tuczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi