joah12345 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No to pojedzona taki obiad na rybkach hehe rarytas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) No wlaśnie na te rybki coraz mniej czasu dlatego lepiej wyskoczyć raz a dobrze z całą oprawą Ascetyzm,medytacja to własnie sprzyja rzadszym wizytom nad wodą bo wtedy sie dopiero docenia wolny czas i to co nas otacza :)Przynajmniej ja tak mam. Edytowane 16 Lipca 2013 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Polędwiczki z jelonka , boczuś z wieprzka , opiekane ziemniaczki + dodatki.To takie menu z karty dań pod tytułem: " z @Marcelem nad wodę" Ps.Tęsknie już za Twoją kuchnią Marcinie Pzdr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No to kolego poleciałeś z ta uczta nad woda jak w Bristolu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Teraz klikając "Lubię to" - dokładnie, ale to dokładnie to co kliknąłem, miałem na myśli, ślinka cieknie po brodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ognisko lub gril,ząbki czosnku + prawdziwe masło, zawijam to w folię alu i piekę potem smaruję tym chleb.Pychota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Suszona wołowina. W Piotrze i Pawle jest pod nazwą beef jerks. Występuje w trzech smakach. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ognisko lub gril,ząbki czosnku + prawdziwe masło, zawijam to w folię alu i piekę potem smaruję tym chleb.Pychota. @Sobol a ile dajesz masła na ile ząbków czosnku? bo na pewno wypróbuje przepis, napisz coś więcej ile to rumienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja sobie jem warzywka z chlebkiem z uwagi że nie jadam mięsa. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja ogolni nie zabieram jedzenia nad wode.Wyjatek zawody spinningowe, a tam kilka batonow i zjadam na szybko szkoda czasu na jedzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Suszona wołowina. W Piotrze i Pawle jest pod nazwą beef jerks. Występuje w trzech smakach. Gorąco polecam. W Leclercu też jest. Skusiłem się - na początku obrzydzenie, paka po otworzeniu capi jak puszka dla psa albo gorzej, smak tekury. Ale jak postało sobie dzień w otwartej torebce i wywietrzało to nawet dało się zjeść muszę powiedzieć. Bardzo szybko syci, 1-2 kawałki wystarczą żeby pozbyć się ssania w żołądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 @Sobol a ile dajesz masła na ile ząbków czosnku? bo na pewno wypróbuje przepis, napisz coś więcej ile to rumienisz Spora glowka czosnku,folia alu kilka razy zwinięta(coby się nie spaliła) masła tak coś jak dwie kostki cukru,piekę to na czuja,z raz rozwinę i sprawdzę czosnek powinien się łatwo rozgniatać(rozsmarowywać) na dnie foli jest często przypieczony,chleb z grila posmarowany tym śwaksem jest zajebisty dla mnie i dla moich znajomych.Smacznego :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 pełna zaradnośćhttps://www.youtube.com/watch?v=-CWd96jfjqI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W Leclercu też jest. Skusiłem się - na początku obrzydzenie, paka po otworzeniu capi jak puszka dla psa albo gorzej, smak tekury. Ale jak postało sobie dzień w otwartej torebce i wywietrzało to nawet dało się zjeść muszę powiedzieć. Bardzo szybko syci, 1-2 kawałki wystarczą żeby pozbyć się ssania w żołądku. Ja dostałem na zimę suszonego dorsza, na morzu jedzą je rybacy prosto z Norwegi. Wyniosłem zapasy do piwnicy obok przetworów. Przez kilka dni myślałem, że to jakiś lump sika mi pod drzwiami, tak śmierdziało. A co się okazało, że to ten dorsz. Nie przypadł mi do gustu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Ja dostałem na zimę suszonego dorsza, na morzu jedzą je rybacy prosto z Norwegi. Wyniosłem zapasy do piwnicy obok przetworów. Przez kilka dni myślałem, że to jakiś lump sika mi pod drzwiami, tak śmierdziało. A co się okazało, że to ten dorsz. Nie przypadł mi do gustu @Popeye, hahaha. Mistrzostwo :D Edytowane 25 Lipca 2013 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Ja dostałem na zimę suszonego dorsza, na morzu jedzą je rybacy prosto z Norwegi. Wyniosłem zapasy do piwnicy obok przetworów. Przez kilka dni myślałem, że to jakiś lump sika mi pod drzwiami, tak śmierdziało. A co się okazało, że to ten dorsz. Nie przypadł mi do gustu A czy kiedyś ktoś z was próbował kiszone śłedzie? Szwedzi się tym zajadają. Podobno smród po otworzeniu puszki jest tragiczny, ale smak całkiem całkiem. Edytowane 26 Lipca 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kiszony sledzik pewnie bedzie pasowal do kiszonej kapusty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) A czy kiedyś ktoś z was próbował kiszone śłedzie? Szwedzi się tym zajadają. Podobno smród po otworzeniu puszki jest tragiczny, ale smak całkiem całkiem. obalamy mitSzwedzki przysmak, kiszony śledź to rzeczywiście dla nas Polaków pewnego rodzaju zagwozdka. Jeśli ktoś otworzy taką puszkę przy gościach to "pawik" gwarantowany (smród najprościej kojarzy się ze bardzo starymi śmieciami).Jak to się je? Otwieranie puszki z kiszonymi śledziami robi sie pod wodą (w misce we wiadrze gdziekolwiek). Po wyjęciu moczy sie je (w zalewie, mleku - przepisy są rożne) przez kilka dni a przynajmniej kilka godzin, następnie doprawia i dodaje cebule, oliwki, ogórki, oliwkę z oliwek ... sa na to różne przepisy jak kto lubi. W takiej formie dopiero śledzie te stanowią przysmakami. Bez odpowiedniego przygotowania (wymoczenia) śledzia prosto z puszki normalny człowiek (trzeźwy) go nie zje. Edytowane 30 Lipca 2013 przez @Wojti 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poxer Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 WitamSzwedzki śledź, spokosuszona ryba - Sztokfisz , możliwa najlepiej jakaś z dorszowatych super jest Isa, wskazana z masłem, nie polecam małych suszonych ryb, popularnych w Rosjii.ale Hákarl , to już wyższa szkoła jazdy, wprawdzie nie jest tak popularny jak zdaje się Europejczykom, z stałego lądu, ale czasem u tubylców można trafić...Generalnie ryba zawsze spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Wyprzedaż konserw z krótkim terminem przydatności w Arpolu: https://arpol.net.pl/pl/menu/promocje-208.html Chyba nie muszę nikogo przekonywać, że taka słoninka, czy smalczyk jeszcze długo po terminie przydatności będą tak samo dobre. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Wyprzedaż konserw z krótkim terminem przydatności w Arpolu: https://arpol.net.pl/pl/menu/promocje-208.html Chyba nie muszę nikogo przekonywać, że taka słoninka, czy smalczyk jeszcze długo po terminie przydatności będą tak samo dobre.Zamawialeś już tam?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Zamawialeś już tam?.Nie można zapłacic karta, ani google Playtylko przelewTzn jest opcjale płatnosc nie dochodzi do skutku Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Zamawialeś już tam?.Tak, wiele razy. I z tej promocji też skorzystałem wczoraj, dzisiaj już wysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosla Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 WitamZapytam głupio może ale czy to jest dobre ? Smaczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi