slawek_2348 Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Ty tak na poważnie? Że niby nie wolno zjeść ryby ? Z reguły nie zabieram ale jak mam ochotę to prosto z wody leci na ogień. Bardziej świeża już nie może być Zgadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) Zgadnij No chyba nie Nie wiem Uważam ,że nie jest przestępstwem zjedzenie świeżej ryby jak ktoś lubi i ma ochotę. Edytowane 15 Marca 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 No dobra,powiem: w Polsce nie biorę ryb w ogóle, natomiast w Szwecji lubię (a w zasadzie lubiłem) wieczorkiem wtrząchnąć sandaczyka takiego z kilogram pod połówkę zimnej, białej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Ta biesiada właśnie ze Szwecji, obiadek na łowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) Ja nie mam "zgagi" tylko po zjedzeniu gotowców z Międzychodu https://sklep.twojmiedzychod.pl/pl/c/Dania-gotowe/18 Jak tak patrzę na ilość chemi w gotowcach opisywanego tu A.r.p.o.l.u to- to gdybym to zjadł to jedynie sodka by pomogła przed perforacją jelit Międzychód smakowo daje radę, z tym że każdy ich produkt tunninguję dodatkową wkładką z kiełbasy ????Dodam jeszcze, że robią extra kechup???? Edytowane 15 Marca 2024 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 To fakt: "wkładki" to mają mniej jak inne- ale świadom tego jestem, wolę jednak mniej wsadu a nie więcej chemi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Cicho cicho na jerku nie wolno się przyznać że ktoś zje rybę. Musi pisać że Bezpiecznie wrocila do swojego domku hehehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Jako że ryb smażonych nie wolno pokazywać więc przepiurki z kociołka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Uwielbiam zsiadłe mleko z termosu po całodniowej wislanej orce sumowej. Lodowate swojskie. Do tego podgotowane ziemniaki na ognisku w wodzie I wysypane na ruszt żeby doszły na ogniu. Do tego boczek grubo krojony na woku i szczypiorek. Uaaaa aż mi się wiślane nocki przypomnialy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Karkóweczka wcześniej zapeklowana i uduszona w dużej ilości cebulki... oraz gulasz po wegiersku (łyżka musi stać) z kociołka przy kilkudniowych wypadach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Kanał filmu który "wkleiłem" wyżej polecam: połowa filmów to wędkowanie a druga to smakowe ucztowanie Zwłaszcza użytkownikom kociołków wszelkiego typu. Edytowane 16 Marca 2024 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Kurde,jestem jakiś inny! Potrafię wytrzymać cały dzień/noc bez jedzenia. Wystarczy mi butelka wody (czasami zabiorę jabłko).Polecam ,będziecie czuli się zdrowiej.U mnie to samo, tylko nie jabłko, ale spora garść orzechów lub migdałów, czasem suszonych winogron, a jak mogę to zamiast wody piwo lub dwa, a nawet trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 U mnie pakiet przetrwania kupowany przeważnie na szybko przed wypadem to Red Bull i Snickers. Niezbyt zdrowo ale ratuje sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 U mnie pakiet przetrwania kupowany przeważnie na szybko przed wypadem to Red Bull i Snickers. Niezbyt zdrowo ale ratuje sytuacjęJa do identycznego pakietu, dobieram jeszcze ze dwa banany. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 U mnie wygląda tak:Dzik (Energetyk)Kiełbasa śląska/kiełbasa żywiecka bądź inne mięso Jogurt pitny proteinowyChleb/bułkiWoda mineralna Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Kurde,jestem jakiś inny! Potrafię wytrzymać cały dzień/noc bez jedzenia. Wystarczy mi butelka wody (czasami zabiorę jabłko).Polecam ,będziecie czuli się zdrowiej. Wiesz jak jest, jedni jedzą aby żyć a drudzy żyją aby jeść 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Ja biorę dwie bułki , dwa serki wiejskie i co dzień do tego coś innego : papryka , pomidor , ogórek albo oliwki w słoiku . Oczywiście jak jest zimno to herbata w termosie . Ale … W grudniu byłem z kumplem nad wodą na dwie łódki . On miał małą kuchenkę turystyczną i do niej kawiarkę . Uwierzcie , że nic nie smakuje tak pysznie jak świeża , gorąca dobra kawa przy jakiś -3 . I chyba w tym roku pójdę w tym kierunku ps . Jakoś na jesień byłem na gościnnych występach na łódce kumpla na krakowskim odcinku Wisły . Obok nas zakotwiczyli goście na riverfoxie patrzymy a na rowerze podjeżdża kurier z pizzą dla nich???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Panowie jakieś pakiety żywieniowe pro na szybkich jednodniowych wyjazdach czy półdniowych gdzie szkoda na żarcie czasu to zrozumiem. Ale kto nie doświadczył wiślanego ogniska i zarcia z zywego ognia dużo przeoczył. A o żarciu.... trochę wiem hehe pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Akurat wisla krakowska to taka Wisła jak te pakiety żywieniowe pro. Niby kichę zapchasz ale to nie to heheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Ja biorę dwie bułki , dwa serki wiejskie i co dzień do tego coś innego : papryka , pomidor , ogórek albo oliwki w słoiku . Oczywiście jak jest zimno to herbata w termosie .Ale … W grudniu byłem z kumplem nad wodą na dwie łódki . On miał małą kuchenkę turystyczną i do niej kawiarkę . Uwierzcie , że nic nie smakuje tak pysznie jak świeża , gorąca dobra kawa przy jakiś -3 . I chyba w tym roku pójdę w tym kierunku ps . Jakoś na jesień byłem na gościnnych występach na łódce kumpla na krakowskim odcinku Wisły . Obok nas zakotwiczyli goście na riverfoxie patrzymy a na rowerze podjeżdża kurier z pizzą dla nichW zeszłym roku i dwa lata temu mocno jezdziłem na san,pobudka o 2 w nocy wyjazd o 3.nad woda meldujemy sie o 5 ,mgła wilgoć 2h jazdy-i pierwsze co butla gazowa i kawiarka,zaparzamy takie mocarne dwie kawy i az chce sie zyć-od tej pory to predzej wedek zapomnę jak butli i kawiarki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Kupiłem kilka puszek z polecanego linku. Otworzyłem na śniadanie flaki po zamojsku. Zapach dziwny, podgrzałem, spróbowałem i ...pieski mają co jeść???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 To może jeszcze napisz którego linka, bo są dwa i obie firmy oferują flaki po zamojsku. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Dokładnie o to samo miałem pytać Arpol czy Międzychód. Ten Arpol mnie przekonuje. Ogólnie zrobiłbym sobie u nich większe zapasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Arpol, kupiłem 15 puszek różnych wyrobów, zobaczymy jak reszta. Flaki dziwny chemiczny zapach i smak. Edytowane 17 Marca 2024 przez Wedkarz 1987 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Ja na lodzi mam zawsze kuchenkę turystyczną, kilka nabojów gazowych, zaparzarkę do kawy i nie wyjade na ryby jak sobie czegoś do odgrzania nie zabiorę. Najczesciej to jakis wlasnorecznie zrobiony kapusniak, żurek, gulasz ….. Nie cierpie być głodny a jeszcze bardziej nie lubie nie wypic kawy. Tak niewiele czasu to zajmuje a tyle przyjemnosci daje, ze nie jestem sobie jej w stanie odmówić. Poza tym, juz dawno temu, przestało mi przeszkadzać, ze strace kilka rzutów z dnia na rybach na rzecz wypicia swiezo zrobionej kawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi