Lanio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Roman szybko sprawdzaj i pisz jakie wyniki sa jak chodza twoje dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Roman szybko sprawdzaj i pisz jakie wyniki sa jak chodza twoje dzielaJestem tak zaganiany że nie mam za wiele czasu, musiałem wywiązać się ze zobowiązań, a za kilka dni jadę trochę się pokurować i też nie będzie czasu, dopiero po powrocie z sanatorium wezmę się solidnie za dopracowanie tych łamańców,ale tak ogólnie jestem zadowolony z pracy,troszeczkę ogonek leniwie zachodzi ale to już kosmetyka i ster mógł by być odrobinkę większy i będzie cacy Mam przygotowanych trochę klocków i coby się nie nudzić w sanatorium to będę modził z wobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zainspirowany tematem zrobiłem swojego łamańca.Efekt prób w wodzie przerósł moje oczekiwanie .Pracuje dokładnie jak wobki z filmików.Zachęcam wszystkich do pracy nad tym typem przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ale mnie zachęcacie , pewnie i ja będę musiał pomyśleć o jakimś łamańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 fiu fiu ... fish niezle ci to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Po swimbaitcie fisha i japońskich filmów coś mnie tknęło A o to efekty. Na razie założenie. Zobaczymy jak będzie później.Ale jakoś wychodzi całkiem całkiem. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Slider - projekt jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @slider@ dałeś mi do myślenia nad czymś podobnym Tzn. idę na łatwiznę i nie zrobię płetw itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @slider@ dałeś mi do myślenia nad czymś podobnym Tzn. idę na łatwiznę i nie zrobię płetw itp. a to kopiarka jaka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @slider@ dałeś mi do myślenia nad czymś podobnym Tzn. idę na łatwiznę i nie zrobię płetw itp. a to kopiarka jaka <_< Mój będzie w wersji Light - chudziutki i bez bajerów - zwykły łamaniec - tyle, że bez steru - zobaczymy jak sobie w wodzie poradzi. Korpus i drut wstawiony wstępnie mam, teraz tylko zakleić na noc. Muszę w nim dać sporo obciążenia i w odpowiednich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ja też planuje go skopiować z tym że mój nie będzie łamańcem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witajcie - tak się dzięki Wam zachęciłem , że i ja zacząłem pracę nad łamańcami. TAK TO NARAZIE WYGLĄDA : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 nawet bez farbek wygląda zachęcająco <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyglądają zachęcająco Mam pytanie jakiego drewna użyłeś i czy dałeś obciążenie ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyglądają zachęcająco Mam pytanie jakiego drewna użyłeś i czy dałeś obciążenie ? PozdrawiamSlider To chyba jest olcha - obciążenia jeszcze nie ma ale będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 fajnie wobki zrobione wlasnie Javallo dobry wobki dla szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 FISH fajnie wobler szczupak jak dlugo robic wobki?? chyba 2 dni czy wiecej 1rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @fish, @wobler-W1świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam ponownie : Jak widać na zdjęciu dodałem płetwy , dodałem też obciążenie (mało widoczne ale narazie nie istotne bo dopiero po testach będzie wiadomo czy ok. )He - jak to teraz lakierować żeby się nie pozlepiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Najlepiej lakierować każdą część osobno. Możesz sprobować polakierować sprayem albo aero. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 FISH fajnie wobler szczupak jak dlugo robic wobki?? chyba 2 dni czy wiecej 1rok Myślę że wykonanie zajeło mi około 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 FISH fajnie wobler szczupak jak dlugo robic wobki?? chyba 2 dni czy wiecej 1rok Myślę że wykonanie zajeło mi około 4h. tak szybko robic myslalem 1dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam ponownie : Jak widać na zdjęciu dodałem płetwy , dodałem też obciążenie (mało widoczne ale narazie nie istotne bo dopiero po testach będzie wiadomo czy ok. )He - jak to teraz lakierować żeby się nie pozlepiało. WOBLER-W1 dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi