FISH Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dla mnie chodzi rewelacyjnie Ciekawe jak na taką przynęte zareagują szczupaki.Jako nowośc powinna się sprawdzic.Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 wow niemal jak żywa rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 brak sow takie cudenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Teraz robię następne 2 ale każdy inaczej ma zrobione przeguby i będą miały większą masę . Zobaczymyjak to wpłynie na ich pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Teraz robię następne 2 ale każdy inaczej ma zrobione przeguby i będą miały większą masę . Zobaczymyjak to wpłynie na ich pracę . A jak tam twoja kopiarka do woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witaj PaNeK - odpowiedziałem Ci we właściwym temacie : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=85014& amp;#msg_85014Tam znajdziesz odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 POMOZ MI jak zrobic zdjecie na mniej 50kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ściągnij program, np.VSO Image Resizer - jest na stronie instalki.pl, w nim możesz zmieniać rozmiar i wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ściągnij program, np.VSO Image Resizer - jest na stronie instalki.pl, w nim możesz zmieniać rozmiar i wielkość. super!podaj mi link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/VSO_ Image_Resizer.phpJa w nim zmieniam i jest dobrze, możesz zobaczyć w wątku : połowy na Inie, właśnie dwa zdjęcia wstawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jak już będziesz miał program to ustaw profil na 640x480 - taki będzie dobry - i możesz pokazać nam swój wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Traker dzieki kolego!!udalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to dawaj to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 wlasnie juz po zrobione wobler z korpus nie wiem czy wy podobacie moje wobler kolor?czuje ze zle malowalem wobler bo nie pasuje dla pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 wlasnie juz po zrobione wobler z korpus nie wiem czy wy podobacie moje wobler kolor?czuje ze zle malowalem wobler bo nie pasuje dla pstraga lukexio Powieksz fotki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kolory bardzo fajne, rybom też powinny się podobać.Następnym razem daj trochę większy rozmiar zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 wlasnie juz po zrobione wobler z korpus nie wiem czy wy podobacie moje wobler kolor?czuje ze zle malowalem wobler bo nie pasuje dla pstraga lukexio Powieksz fotki PozdrawiamSlider juz powiekszy zdjecie to drugi zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Czyżby to nie są korpusy z pianki od kolegi Artura bo podobnie wyglądają PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Czyżby to nie są korpusy z pianki od kolegi Artura bo podobnie wyglądają PozdrawiamSlider tak kolega od artura!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zrobiłem i udało się . film i zdjęcia z kom ale widać co i jak http://pl.youtube.com/watch?v=ZPG7Tqy-hL0 balsadł ok 11 cmwaga narazie 11 gramołów w przedniej i środkowej części testy narazie wannowe w niedzielę na dużej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 no ładnie.. praca wygląda na naprawdę konkretną robote gratuluje udanego wyrobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ładnie chodzi ale czy nie ma za mało ołowiu bo widać że pływa a chyba powinien lekko tonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ołowiu stanowczo za mało wobek wystaje z wody ok 1/3 ale tak sobie pomyślałem że mam takie płytkie (max 1m) łowisko i mocno zarośnięte więc.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Kazdy wobek znajdzie dla siebie miekscowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi