Maras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tak jak w temacie ma kroś z Was pomysł jak to zrobić? Kilka dni tak sobie rozmyślam na ten temat i to co wymyślę mi jakoś tak nie pasuje. Może namiary na kogoś kto już coś takiego robił?Tak poglądowo chodzi mi o takie (zdjęcie z Calamies.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Matryca dwu częściowa ,podgrzewanie i kształtowanie.Oczywiście jeżeli w grę wchodzi więcej sztuk i mają być powtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nie mam w swoim zestawie ani jednego woblera z takim sterem, niech mi ktoś mądry i obyty w woblerowym rękodziele wytłumaczy :- jaką prace ma wobler z z "siodłem" ?- czy takie stery są lepsze od tradycyjnych ?- czy stosuje się je tylko do określonych zastosowań ? Bo z tego co śledzę to Skandynawowie lubią je stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tu masz mniej więcej pokazaną pracę takiego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://www.salmo.com.pl/whacky/ niby podobne a jednak inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Bardzo ciekawa ta praca woblera . Już teraz będę myślał jak takie ustrojstwo zmontować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Szkoda że podgrzany poliwęglan sporo traci na plastyczności i lubi pękać na twardych zaczepach, ja swego czasu w nurkujących hektorach 6 gloog'a profilowałem stery aby chodziły płytko i miały mega agresywną akcję, zanużałem ster w wrzątku na kilka sekund i profilowałem w palcach, kształt nadany "zastygał" w pół minuty i jako tako był jeszcze plastyczny, natomiast podgrzany zapalniczką pękał po mocniejszym stuknieciu o kamień na opasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Koledzy, to jest proste "jak budowa cepa". Nie, żebym sam na to wpadł. Kiedyś spytałem Jarka Gusmana jak on profiluje swoje stery. To było w czasach, gdy jeszcze chciało mu się tak stery wyginać. Odpowiedział mi: "Janusz, co ci będę długo tłumaczył. Zabrałem żonie lokówkę" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 i wszystko na temat Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi