MGOR Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Spoko Pablom, do czasu zlotu akurat dopłyną do Drwęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mam taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @ Janusz, szybko wstawiaj foty W samyn Rościęcinie też coś padło, może przy barierkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Przy barierkach albo też zwanych przy klubie parę lat temu złowiłem swoją największą troć 90 cm 7,60 kg. Teraz spróbuję wstawić zdjęcie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Próba udana ryba również piękna. Barierki? Ciekawe jak przez te rurki rybę podebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Kaziu gratki piękna ryba.Panowie mam fotkę, ale zrobiona przed wejściem do sklepu wędkarskiego Krzysia Wyrwisza, mogę wstawić ale wiecie będzie szum na forum. Więc jak, bo C&R to niestety nie jest ?Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jakoś przełkniemy dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No dobra, wstawiam fotkę, zaznaczam ryby nie widziałem na żywo,złowiona wczoraj pod linią wysokiego napięcia powyżej Ząbrowa100cm i 11kg, za podane wymiary też nie ręczę, ale tak powiedział Krzysztof Wyrwisz, który mi tę fotkę przesłal. Noto trzymajta się chłopaki. PS. Przepraszam, nie wczoraj a przedwczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Pomijając terakotę, barierki itp to rybka zaje fajna.Eh poczuć coś takiego na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Piękne rybki. Jakoś mój patyk też takie omijają z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Próba udana ryba również piękna. Barierki? Ciekawe jak przez te rurki rybę podebrać? Wzięła pod krzakiem z lewej za barierkami, wyskoczyła dwa razy, brat w górze myślał, że ktoś wrzucił kamień do wody ,przeszedłem z nią w górę i w miejscu gdzie jest zrobione zdjęcie brat podebrał rękami, przy okazji zapinając się dwoma grotami za kotwicę woblera za dwa palce, na szczęście wypięła się w tym momencie z woblera, ale jej nie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A szczęśliwy łowca jakiś smutny na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Pewnie jeszcze dojsc do siebie nie moze ale sama ryba piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @kwasik - w miejscu gdzie ją złowiłeś byłem raz, w tym roku. Ryby co prawda tam nie złowiłem ale miejsce jest niesamowite - aż pachnie srebrniakiem, na przeciwko tego krzaczka wielki głaz pośrodku nurtu i początek kamienistego wypłycenia..., piękny kawałek wody. @janusz - ryba z okolic Ząbrowa to kwintesencja Parsęty Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja dzis po poludniu tez wyskoczylem nad wode. Troszke wialo, ale jakos dalem rade. Wciaz bez srebrniaka jestem w tym roku. Na pocieszenie zaliczylem kolejnego kelta (87cm mierzone od wedki). Fotki nie mam, gdyz jest umowa miedzy wedkarzami, zeby potarlane ryby jak najszybciej wypuszczac (wyjatek zrobilem wylacznie na potrzeby artykulu). Mialem tez wyjscie pstragala takiego pod 60cm, az mi sie cieplo zrobilo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja dzis po poludniu tez wyskoczylem nad wode. Troszke wialo, ale jakos dalem rade. Wciaz bez srebrniaka jestem w tym roku. Na pocieszenie zaliczylem kolejnego kelta (87cm mierzone od wedki). Fotki nie mam, gdyz jest umowa miedzy wedkarzami, zeby potarlane ryby jak najszybciej wypuszczac (wyjatek zrobilem wylacznie na potrzeby artykulu). Mialem tez wyjscie pstragala takiego pod 60cm, az mi sie cieplo zrobilo.Pozdrawiam Tak sobie czytam i wielkie zrobiłem, że niby w Polsce nie ma ryb. Dopiero później obczaiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Piękne te ryby, wole, żeby mi nie taki klocek nie wziął Ja dzis po poludniu tez wyskoczylem nad wode. Troszke wialo, ale jakos dalem rade. Wciaz bez srebrniaka jestem w tym roku. Na pocieszenie zaliczylem kolejnego kelta (87cm mierzone od wedki). Fotki nie mam, gdyz jest umowa miedzy wedkarzami, zeby potarlane ryby jak najszybciej wypuszczac (wyjatek zrobilem wylacznie na potrzeby artykulu). Mialem tez wyjscie pstragala takiego pod 60cm, az mi sie cieplo zrobilo.Pozdrawiam A na jakiej rzece byłeś?? Gratulacje trotki!!! A wogóle w jakiej kondycji są kelty o tej porze roku??Edit: nie doczytałem że to chyba jednak nie w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No niestety nie w Polsce, ale jak widac na fotce od @Jacha jeszcze sie trafiaja okazy...Jesli chodzi o kondycje keltow o tej porze, to daleko im do srebrniakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Dzisiaj bylem na jednym odcinku rzeki Don i udalo mi sie zlapac Kelta 85cm na tak zwanego latajacego kondona jak to juz wspomnial @Lukomat. Ryby nie sa w dobrej kondycji ale juz cos sie dzieje. Moim cichym marzeniem jest zlapac srebrniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No, no, ładna sztuka - gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A ja miałem dzisiaj srebrniaka na wędce. Walnął mi niedaleko od wejścia do portu. Jazda niesamowita. Kelty to faktycznie żywe trupy w porównaniu do sreberek. Hol trwał jakieś 5 minut (może więcej - emocje...) i jak już rybka się wykładała i sięgałem po nią ręką, zrobiła jeszcze jeden zryw...Prosta kotwica i tyle ją widziałem Dawno nie miałem takiej jazdy z rybą... pershing A miałnym pewnie około metrową trotkę na rozkładzie. No nic, jutro też jest dzień... Dobrze, że chociaż kelcik się trafił na pocieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Też niezła sztuka - jak wyżej. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @Wiśnia, hlehle ładne rybki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @hlehle piekna rybka!! Gratuluje I dzieki za glatulacje dla mojego Kelcika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi