hlehle Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Weekend się zbliża, jupi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Weekend się zbliża, jupi <_< Mam nadzieje, ze pogoda wszedzie bedzie do d... i za wiele nie strace <_< I tak przez najblizsze dwa tygodnie Powodzenia kolegowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No widzisz chłopie - a narzekałeś wcześniej że jesteś rozczarowany czy coś takiego , teraz już wiesz po co jechać w kwietniu na pomorze Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No widzisz chłopie - a narzekałeś wcześniej że jesteś rozczarowany czy coś takiego , teraz już wiesz po co jechać w kwietniu na pomorze Pozdrawiam ... Że ja, że rozczarowany? Nie pamiętam o co chodziło, ale jednak chyba trzeba będzie się wybrać. Tylko namierz mi jakąs pewną trotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Spoko - nasze jeszcze nie wpłynęły - są gdzieś w okolicy Anglii lub Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Spoko - nasze jeszcze nie wpłynęły - są gdzieś w okolicy Anglii lub Irlandii Powiem Ci, że trochę odczwam łażenie za rociami. Sobotę znowu kilka godzin biczowłem wodę. I niestety bez brań. Spotkani wędkarze zapewniali mnie, że są tylko od jakiegoś czasu nie biorą, więc dalej mąciłem wodę Niestety nikt srebrnej rybki tego dnia nie złowił.Zobaczymy jak tam będzie się u mnie w pracy i w domu układać, ale prędzej czy później muszę CIę odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A ty byś chciał codziennie komplet troci mieć , w sumie to też bym chciał ale nie te realia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dziś kelcior 72cm - co ważne na casting pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 krzyś czy to aby nie jest nasz kompozyt mowa o wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gratulacje! To ryba po naszej wymianie zdań na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 mifek - oczywiście to nasz kompozyt.remek - dokładnie. w ostatniej chwili zamiast muchy zabrałem casting. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam, @ Peresada, Gratulacje ladnej rybki Wiedzialem ze jak tylko wroce do Ladku to cos zacznie sie dziac :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 @Bujo tak to bywa - dziś nie poznałbyś Irlandii, słonecznie prawie bezwietrznie żyć nie umierać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @peresada.Gratulacje, ładna rybka, całkiem nie keltowa. No i pozazdrościć pogody, u nas ostatnio zima sobie przypomniała, że to jeszcze nie koniec. Tam u Was to chyba św.Patryk pomaga Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 remek - dokładnie. w ostatniej chwili zamiast muchy zabrałem casting. pozdrawiam! Dobre! Jeszcze raz gratulacje! A jak przyjechałbym tego 11 maja do Was to była by szansa na takie ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ciężko wyczuć , teraz schodzą kelty i może trafić się springer. W maju może być różnie - grilsów pewnie jeszcze nie będzie, a tych już nie będzie... Ja bym celował na sierpień-wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 OK to przejdę do właściwego wątku i tam porozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Przejeżdżałem dziś koło rzeczki Płucka (czy jakoś tak, rzeczka wpada do zatoki Płuckiej przed miastem o tej samej nazwie - jeśli popełniłem błąd niech mnie ktoś poprawi), jakieś 100-200 metrów od ujścia, zatoka jest osieciowana - przed samym ujściem naliczyłem 6 sieci (ale była fale i mżawka więc widoczność marna). Ryba która minie ten labirynt może się czuć jak po wygraniu głównej nagrody w lotto. W przypływie desperacji pojechałem nad Redę (tam ujście wygląda tak samo - relacja miejscowych) przez 1,5 godziny miałem jedno branie - prawdopodobnie tęczak, łowiłem poniżej jazu w Redzie. Podobno srebra nikt nie łowi już od jakiegoś czasu, pojedyńcze sztuki koło ujścia padają. Obłowiłem odcinek kilkuset metrów poniżej tego miejsca. Najlepsze chyba jest to, że na samej zatoce z łódek padają całkiem przyzwoite ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a zgłoszenie było że sieci są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witajcie.@pablom, misto nazywa się Puck, w związku z tym zatoka to Zatoka Pucka, rzeczka nie wiem, ale pewnie jakaś Pucka Struga czy coś w tym stylu. Siatki stawiają już na zatoce, tak zrozumiałem, czyli na wodach morskich, niewiele można zrobić w tej sprawie, tak sądzę. Ale spróbować warto.Pozdro JachuPS. pewnie @rocky będzie potrafił coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Sieci rzeczywiście są na zatoce Płuckiej, niestety nic się na to nie poradzi. Okazuje się jednak że na wspomnianej już zatoce jest sporo troci (wieści od miejscowych) ale łapanie z brzegu mija się z celem. jedynym wyjściem pozostaje łódka, niestety nie mając znajomości na miejscu nie sposób jej wypożyczyć nigdzie - przynajmniej ja nie znalazłem. Wieści z frontu walki z trocią są bez zmian - no może tylko tyle że karlinka lotem koszącym ścieła mi szczytówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wieści z frontu walki z trocią są bez zmian - no może tylko tyle że karlinka lotem koszącym ścieła mi szczytówke. No tak na karlinki trzeba uważać, szczególnie uwalniając je z zaczepów. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Do Zatoki Puckiej na północ od Redy wpada Gizdepka. Puckiej Stugi nie kojarzę.Strefa ochronna w ujściach rzek wynosi 500m o ile dobrze pamiętam. W samym ujściu Redy jest ustanowiony rezerwat i tam bezwzględnie nie powinno być sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Przejeżdżałem dziś koło rzeczki Płucka..Wydaje mi sie ze Plutnica...za Puckiem jadac na Wladek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jak rozumiem, tu juz nic do lata sie raczej nie wydarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi