adzio Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 fajna ta parseta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Fajna, fajna. Janusz to okolice Bard, na Ząbrowo i Wrzosowo nie jeździsz ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Fajna, fajna. Janusz to okolice Bard, na Ząbrowo i Wrzosowo nie jeździsz ? Pozdr. Ta ostatnia fotka to już raczej Świelubie, jakieś 1,5km powyżej kamieni na Ząbrowie, na Wrzosowie też byłem i na Miechęcinie ale najbardziej pasuje mi odcinek między Bardami i Świelubiem, mało ludzi i spokój. Nie każdy wie jak tam dojechać a z buta to jednak kawał drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No faktycznie odcinek mało uczęszczany. Łowisz od strony Świelubia ? Czy w Świelubiu można bezpiecznie zostawić auto ?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No faktycznie odcinek mało uczęszczany. Łowisz od strony Świelubia ? Czy w Świelubiu można bezpiecznie zostawić auto ?Pozdr. Najczęściej łowię z lewego brzegu, za mostem w Bardach w prawo do lasu itd. Od strony Świelubia jest dojazd przez las nad samą wodę, jak jest sucho to się przejedzie osobówką.Pzdr PS. Dobry jest też odcinek w okolicy Skroni http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=54.064425,15.678005&am p;spn=0.048055,0.10849&z=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja dzisiaj pośmigałem na Parsęcie - wynik 2 trotki 55 i 65 cm na odcinku Most (Rościno) --> Linia wysokiego napięcia.Całkiem miłą się okazała ta Parsęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Gratulacje @pawel ul, jednak druga fotka jest ciut niesmaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 To przez te emocje i upał - ta druga trotka pogoniła mnie porządnie po rzece , do tego jeszcze te spodniobuty - o 14 w dzień czułem się w nich jak bym stał w jeziorze - ale szczerze mówiąc bez nich tej drugiej bym nie wyciągnął więc poświęcenie się opłaciło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Panowie sa wiesci ze nareszcie wpadli na goracym elektrycy z nad Parsety wczoraj kolega mi dzwonil ze ma takie info od chlopakow z TMPpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Fajnie, ze wreszcie w tym watku pojawily sie sreberka. Mam nadzieje, ze chociaz pierwsza trotka wrocila do wody. Druga fotka reczej nie spelnia regulaminu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Druga trotka owinęła się dookoła skrzeli żyłką i niestety wypuszczenie jej do wody nic by nie dało . A pierwsza oczywiście wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Paweł gratki! Ale gdzie masz pstrągale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Powiem tak - jak na Parsętę i na ten odcinek to byłem całkowicie zawiedziony - jedno wyjście pstrąga na całym odcinku a łowiłem na salmo minnow 6 cm - więc nie jakiś trociowy olbrzym. Zresztą na Pokrzywnice na ten sam wobler miałem w przeciągu 5 minut 2 wyjścia pstrągów z czego jeden taki ok 40 cm. No ale cóż - może Mołstowa to wynagrodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Hehe, sweet sixty na niezawodne Frisky SBO. Rybka wrocila do wody. Akurat slonce zaswiecilo i fotka do d... a przez caly dzien znowu lalo. Moze w koncu naucze sie chodzic ze statywem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gratki luko, faktycznie słodka szśćdziesiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ryba miod cud i rodzynki ale miejscowka to jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Fakt, miejscówka śliczna jak napisał @adzio, a rybka to łososiek znaczy samczyk, jeszcze mu się nawet hak nie wykrztałcił, ale to chyba za wcześnie. Tak czy siak jeszcze raz gratki Luko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Piękne klimaty i rybcia też pozdroorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Si, to samczyk lososia, tzw. grilse, czyli ryba ktora po roku pobytu w morzu wraca do rzeki na tarlo. Mial juz mala kufe, ktora z pewnoscia jeszcze sie rozwinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Si, to samczyk lososia, tzw. grilse, czyli ryba ktora po roku pobytu w morzu wraca do rzeki na tarlo. Mial juz mala kufe, ktora z pewnoscia jeszcze sie rozwinie. Pozdrawiam Luko, tak z ciekawości pytam, trafiają sie takie co to w morzu były 3-4 lata, jak się nazywają i ile mają wagi/długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No jasne ze sie trafiaja, sa to wlasciwe lososie. Chyba dwa lata temu napisalem ta relacje: http://jerkbait.pl/?p=133Ten najwiekszy mial jakies 16-18 lbs i 92cm. Czytalem, ze srednio podczas rocznego pobytu losos przybiera na masie 4-5 lbs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A no widzisz Luko ja jestem na forum ciut ponad rok, więc relacji nie czytałem, ale już nadrobiłem zaległości. Relacja super i rybki też. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jachu, tam jest jeszcze sporo artykulow i relacji do przeczytania, no i ludzie ryby pokazywali, bo ostatnio to sie jakos nie chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jachu, tam jest jeszcze sporo artykulow i relacji do przeczytania, no i ludzie ryby pokazywali, bo ostatnio to sie jakos nie chwala. A co się mają chwalić jak ryb nie ma. A artykuły przeglądnę i z przyjemnością poczytam. Dzięki za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Piątka z piątku Foto z tel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi