mifek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratuluje Ziuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratki @Ziuta, ładna troćka ...wygląda mi na Ińską, mam rację ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @Ziuta, oj przepiękna ta Twoja pani Troć Należą Ci się zasłużone gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 No wreszcie zdjęcie jakiejś sympatycznej trotki bo myślałem że już w tym roku się takiego nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 No własnie, łowia, łowia a zdjec ładnych troci jak na lekarstwo.Gratulacje, fajne zdjecia w fajnych klimatach. Tak trzymaj, a my trzymamy kciuki...co by trocie siadały Wam na spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 . Rega to chyba nie jest. Ina?Ina czy inna , sztuka jest sztuka. Gratuluje. Ech, zebym ja mieszkal nad morzem i mial prace jaka mam... Nad Reda zyje slynny Zenek, który jest kolo 300 dni rocznie na rybach i ma dopiero wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Bardzo ładna i ciekawa ryba! Ciekawa ,bo mocno mi się wydaje ,że ma domieszkę pstrągowych genów. Zauważyłem kropy na płetwie tłuszczowej? Tak czy inaczej -gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratuluję Ziuta! Ja niestety nie lubię wędkować na Inie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratuluję Ziuta! Ja niestety nie lubię wędkować na Inie.Pozdrawiam PAN! witamy w klubie nie ma to jak Drawa i ... Te inne dwie co to zarybimy sobie w tym roku czyli tzw. Tajnos Agentos Rzeczkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 HejCzy to napewno troc? Taka troche dziwna jak na ta pore roku. Gratuluje polowu. Nie chcialbym byc przykry, ale brakuje mi jeszcze jednej fotki na koncu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Bardzo ładna i ciekawa ryba! Ciekawa ,bo mocno mi się wydaje ,że ma domieszkę pstrągowych genów. Zauważyłem kropy na płetwie tłuszczowej? Tak czy inaczej -gratulacje! Panowie bez jaj, przecież troć i pstrąg potokowy to ten sam gatunek tylko formy inne ...zgodnie z nazwami łacińskimi.Salmo truttta m. fario - pstrąg potokowySalmo trutta m. trutta - troć.m. - znaczy morpha po łacinie - po polsku forma Ileż razy można to powtarzać???Jak się czymś interesuje, to należało by znać się cokolwiek na tym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Piekna trocka tylko pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 HejCzy to napewno troc? Taka troche dziwna jak na ta pore roku. Pewnie jesiotr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @sith, Mariusz dopiero od tego roku zaczal chodzic za pstragami i trociami i jeszcze mu sie myli. Ja zaczne od 2009, na razie cwicze teorie, wiec musisz nam wybaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ok, w takim razie apeluję o troszkę pokory i zastanowienia podczas pisania postów. Pozdrawiam Sith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratuluję - piękna trotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @sith, Mariusz dopiero od tego roku zaczal chodzic za pstragami i trociami i jeszcze mu sie myli. Ja zaczne od 2009, na razie cwicze teorie, wiec musisz nam wybaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Gratuluję, bardzo ładna rybka. Rzeczka również bardzo urokliwa, aż miło popatrzeć jak nie można pojechać. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Kolega używa bardzo miękkiego kija i taka ryba 5 kg robi co chce ale pół godziny to i tak sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Troć, potok czy ... jelec; dajmy se na loos! Gratulacje i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dzięki chłopaki za gratulacje.Z całą pewnością była to troć , tak ładnie ubarwiona bo to samiec, stąd te ładne czarne i rdzawe kropki.A swoją drogą to chciałbym złowić tej wielkości potokowca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 No ziuta potok o takiej dlugosci i wadze to mazenie niejednego spiningisty ladna toc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Panowie pytanko czy ktos wedkowal w tem wekend na Redze????????w okolicach mrzezyna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 nie wiem na ile informacja jest sprawdzona ale ponoć widzieli Marka Szymańskiego z srebrnym krawężnikiem 7,5 kilo jesli to prawda to pewnie nie dlugo bedzie w ... wiadomej gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi