rapia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ma ktos moze wiadomosci co slychac na Redzie-czy cos sie ruszylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ma ktos moze wiadomosci co slychac na Redzie-czy cos sie ruszylo? Hej, wsiadaj w kolejkę i sprawdź sam chętnie posłuchamy wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 rapiaSprawdź od razu i Wieprzę, chyba, że ktoś ma bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A co tam na Parsęcie ? - jeszcze nieco ponad tydzień i sam się przekonam Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A co tam na Parsęcie ? - jeszcze nieco ponad tydzień i sam się przekonam Pozdr. Nie wiem od ponad tygodnia nie byłem, cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam co taka cisza w tym watku Nikt nie wedkuje na naszych pieknych rzekach pomorskich ?? Czy sa jakies info ze slupi ?? w czwartek jedziemy wlasnie na slupie i fajnie byloby wiedziec czy cos sie dzieje pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 W rzekach pełno ryby.Wczoraj wróciłem ze Swięta Wieprzy (szczegóły: zajrzyj na wędkomanię), niestety nie udało nam trzem się nic złowić, mimo trociowej pogody, choć może za mało wiatru, ale złowiono 10 ryb, zwyciężył łosoś 3,26 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 W rzekach pełno ryby.Wczoraj wróciłem ze Swięta Wieprzy (szczegóły: zajrzyj na wędkomanię), niestety nie udało nam trzem się nic złowić, mimo trociowej pogody, choć może za mało wiatru, ale złowiono 10 ryb, zwyciężył łosoś 3,26 kilo. Nie do końca się z tym zgadzam. Łowiliśmy we czterech od soboty do wtorku na Parsęcie - efekt to moja troć 69 cm i samiec kolegi 64 cm. Obie ryby już od dłuższego czasu przebywały w rzece - dopływu świeżej krwi nie widać. Ryby w Parsęcie może i jest dużo ale zasiedziałej i bardzo trudnej do złowienia - trzeba dłubać i robić kilometry. Rzeka jak zwykle przepiękna, wrociłem nią oczarowany. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No widzisz!Nikt nie mówił, że będzie łatwo.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ładny, ładny - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nareszcie jakies zdjecie! Okazuje się że troć to nie jest ryba-widmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 falgmarW ogóle to mieliście bardzo dużo szczęścia, aż dwie ryby we dwóch przez 6 dni. A ja nad Parsętę wracam co roku, co najmniej dwukrotnie w roku, od kilkunastu lat! I będę wracał póki sił starczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mariusz gratulacje, fajne sreberko i nie marudź, dwie ryby w 4 dni całkiem nieźle, jak potwierdził Kaziu. Gdzie dostałeś to sreberko, na fotce to mi wygląda na jakiś dolny odcinek, ale mogę się mylić.Pzdr PS. Prostka poniżej kamieni w dół od zakrętu przy przedszkolu (barierce) w Rościęcinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Janusz, chylę czoła przed Twoją znajomością rzeki Prawie dziesiątka ! - jeden zakręt powyżej barierek Przy barierkach miałem mniejszą ale spadła. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mariusz, wiem już dokładnie gdzie, ja najczęściej łowię na tym odcinku z drugiego brzegu. Samochodem można dojechać dosłownie do samej wody, dokładnie ok. 50m pow miejsca gdzie pozujesz ze sreberkiem. A wziął Ci na końcu zakrętu przed zwaliskiem, które daje tam duże zwężenie, czy wcześniej na środku zakrętu ? Ja w tym miejscu dwa lata temu w lipcu miałem takiego na ok 120cm, siadł na głowacza Salmo 7cm, na duże przynęty nie reagowały, oczywiście nie udało się go wyjąć, ale jakieś 15min holu było i rybie się przyjżałem więc i tak było OK. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @falgmar, gratulacje! Wrocily do wody, czy pojechaly na kolacje?@jachu, juz ci kiedys pisalem, ze takich duzych ryb w Polsce nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @jachu, juz ci kiedys pisalem, ze takich duzych ryb w Polsce nie ma Pozdrawiam Luko, też tak myślę, chyba mi się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jachu podpowiadam odpowiedź:A ja to kieeeedyś złowiłem taką rybę, co sama fotografia ważyła pińć kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dobre, Kaziu dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jachu podpowiadam odpowiedź:A ja to kieeeedyś złowiłem taką rybę, co sama fotografia ważyła pińć kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Janusz - bo to trzeba zeby wobler byl duzo mniejszy od kotwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 wspomnienie z Salmo Parsęty 200512,2 kg ponad 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Janusz - chapnął przed samym zwaliskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Janusz - bo to trzeba zeby wobler byl duzo mniejszy od kotwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 @falgmar, widze ze moje pytanie umknelo w tloku, zatem jeszcze raz, catch & release czy catch & fillet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi