kryst Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 oto zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 oto zdjecia wyslalem remkowi wiec musimy poczekac az wstaw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kaziu - gratulacje, na Salmo masz farta i tak trzymać. Miałem tam być ale nie było czasu - w przyszłym roku nie odpuszczę, będziemy mieli okazję do spotkania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 http://wedkomania.pl na tej stronie znajdziecie relacje z Salmo Parsęty 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kingi Jacka .... a ... tam byłem i wtedy .... cholerka nie brały a kilka dni później już tak .... Jonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 O żesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 ojojojkij pokazał co potrafigratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tylko patrzeć i wzdychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 piękne. Ciekawe czy my kiedyś przestaniemy sięzachwycać nad 2 kilowymi trocinkami i pochylać się będziemy nad takimi okazami Salmo Salara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Kingi Jacka ....Ale czarnuchy Wiesz moze co za kij i co nawiniete na szpule, a takze co na koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Kingi Jacka .... a ... tam byłem i wtedy .... cholerka nie brały a kilka dni później już tak .... Jonasz patrz remas... nawet za wielką wodą sprawdzą się pewna teoria z Polski :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Na Vermillion chcieli mnie utopić za to ... ale powiedziałem im, że wtedy fatum pozostanie na stałe i dali sobie spokój Łososie akurat te były złowione na ... malinkę Kiedy byłem ze Zbyszkiem nad Lake Michigen (dokładnie w tym samym miejscu) łowiliśmy w nocy na świecące błystki wahadłowe (naświetlaliśmy je lampami błyskowymi, które można kupić w BPS - strzał z lampy i świeci na kilka rzutów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...Na Vermillion chcieli mnie utopić za to ... ale powiedziałem im, że wtedy fatum pozostanie na stałe i dali sobie spokój Łososie akurat te były złowione na ... malinkę remku kwestia topienia wcale nie umarla tylko sie odwlekla w czasie... <_< a ponadto miales napisac ze to byl rozowy jig a nie jakas tam malinka kto by tam lososie na owoce lowil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 remek mnie od jakis muszek owocowek zwyzywal tzn jak przyjedzie to bedzie znowu plywal..... wiec moze kilka zdjec z poczatku sezonu na tzw hardware czyli zelastwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Piekna ryba Najszczersze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Tak to wyglądało jak my byliśmy (godzina -> około 0:00). PozdrawiamRemek P.S.Dla tych co lubią technikalia: ISO12800, bez lampy aparat widział lepiej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 A tu te Jacka złowione na blaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 To są ryby? Super, ale i tak dalej czekam na Musky <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Kingi -> łososie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam,@Remek i Jacek, Mam nadzieje, ze zdajecie sobie sprawe iz zamieszczanie takich zdjec moze spowodowac zawal serca u bardziej nerwowych uzytkownikow portalu w skrajnych przypadkach polaczony z emigracja za Wielka Wode? :D Jacek- super ryba!!! Pozdrawiam, Bujo, rozwazajacy wyjazd do Kanady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Bujo a chciałbyś wyjechać na takie ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam, Remek- kwestia czy chcialbym zostala przemyslana dawno temu ze skutkiem pozytywnym Teraz pozostaje tylko kiedy Bilety z Ladku sa strasznie tanie Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Remku co będzie jak zaczniesz walić foty z ISO 25600 , normalnie będzie to wyglądało jak dzień A poważnie na jakim czasie robiłeś???? Bujo, to może i ja pojadę rodzinkę odwiedzić, 1 dzień u rodziny a 2 tyg. na łowach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi