jackybrown Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 panowie tak jak mowilem nasze bajorko nie zamarzlo oto rybki z trzech godz lowienia 12 do 3 popoludniu chyba wreszcie zaczynaja brac normalnie!? p.s. zdjecia u remka wyslane czekamy az wstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Możesz się nie doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 O kurde, szczęka wypada z zawiasów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ....moja roztrzaskała się o klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Gratuluje rybek, zapytam tylko o jedna sprawe -one wszystkie z pomostu brały ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie wiem czy Jacek dzisiaj wejdzie ... więc odpowiem - tak. Łowi się je albo z pomostów albo z kamienistych brzegów. Ciekawostką jest to, że jak zaczynają brać browny w Kenoshy, Racine ... półki w BPS i Cabelasie (mówię o dziale z blachami) stają się całkowicie puste - wtedy m.in wiadomo, że biorą PozdrawiamReemk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Wiec słowo RAJ (wedkarski) bedzie jak najbardziej na miejscu. Jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 kurde a moze by tak w trosce o zdrowie naszych szanownych uzytkownikow zakazac wstawiania takich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 siostro......tlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 kurde @mifek to by tylko zakazywał sam przyznasz że warto pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Skoro się podobało to jeszcze Zbyszka zdobycz z Indiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 kurde @mifek to by tylko zakazywał sam przyznasz że warto pooglądać taaa bo ja takich wredny jestem. ale sie kurka przeciez tylko glosno zastanawialem. jesli dlaej chcecie sie meczyc ogladajac takie fotki, rwac wlosy z glowy, plakac, skomlec oraz nie sypiac po nocy to dla mnie nie problem. remek tez zawsze chetnie publikuje takie fotosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Skoro się podobało to jeszcze Zbyszka zdobycz z Indiany fajny mostek. bardzo mi przypommina jeden znajomy na gornej rzedze... <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Panowie pytanko czy ktos wedkowal w tem wekend na Redze????????w okolicach mrzezyna pozdrawiam Ja łowiłem, 2 ryby spadły :blush:i tyle Na jakieś 4 razy. Dokładnie we Włodarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Skoro się podobało to jeszcze Zbyszka zdobycz z Indiany fajny mostek. bardzo mi przypommina jeden znajomy na gornej rzedze... <_< <_< <_< <_< faktycznie prawie taki sam jak na Bełcznej-Karwowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi