Gość Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Do wyliczonych przez Myshe dorzucę szerokie przy szkole w Bydlinie, Charnowo od mostu w dół do lasu i Wodnicę szczególnie w ok mostu kolejowego, i odcinek od mostu kolejowego do oczyszczalni ścieków (poniżej Słupska)To razem na tydzień łowienia starczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zimą to co najmniej na dwa, bo dzień krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Swoją drogą to myślałem, że dorzucisz parę stingowych miejscówek w Słupsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Może bym dorzucił ale @leluchy pytał o te poniżej Słupska <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam, Ja po raz pierwszy sie wybieram na rozpoczecie sezonu. Z tego co wiem pierwszego zamierzamy lowic w samym Slupsku. Ktos moze sie tam wybiera? Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja byem na trociach dwa razy i jak na razie nie miałem kontaktu. Nie przejmuję się jednak bo zawsze muszę płacić frycowe. Życzę połamania kijków wszystkim wybierającym się w nadchodzącym roku - ja dopiero za rok się wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 wie ktos może coś o namierzonych rybach,co roku z tego co pamiętam były wiadomości o prawdziwych okazach kręcących się po rzekach?,ja wtym roku chcę tez sie wybrać,prawdopodobnie Słupia ,mam nadzieję ,że niebędzie to niewypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam, Ja po raz pierwszy sie wybieram na rozpoczecie sezonu. Z tego co wiem pierwszego zamierzamy lowic w samym Slupsku. Ktos moze sie tam wybiera? Pozdrawiam, Bujo Ja także otwieram sezon na Słupi. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę tam łowił 01-06 stycznia.Ze mną będzie także mój brat i Tomi W pierwszych dniach sezonu będziemy pewnie na leśnych odcinkach. Mniej ludzi i wrażenia estetyczne większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam, Ja po raz pierwszy sie wybieram na rozpoczecie sezonu. Z tego co wiem pierwszego zamierzamy lowic w samym Slupsku. Ktos moze sie tam wybiera? Pozdrawiam, Bujo Ja także otwieram sezon na Słupi. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę tam łowił 01-06 stycznia.Ze mną będzie także mój brat i Tomi W pierwszych dniach sezonu będziemy pewnie na leśnych odcinkach. Mniej ludzi i wrażenia estetyczne większe O to moze przy piwku sie spotkamy ktoregos wieczora Aczkolwiek ja jeszcze na 100% nie wiem czy bede, ale jak bede, to akurat w tym samym czasie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, @ Rognis_oko Jak tylko pojawie sie w kraju to zadzwonie i dogadamy szczegoly. W centrum planujemy rozpoczecie. Potem nie wiem dokladnie jeszcze gdzie bedziemy lapac- okaze sie po wynikach. @ Lukomat Nie ma co sie zastanawiac tylko pakowac wede i ruszac na trotki :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witaj @hasior.W te niby namieżone ryby to nie ma co wierzyć, łosoś i troć nawiosnę to nie pstrąg, przemieszcza się cały czas i to co namie-rzone jednego dnia, drugiego najczęściej pływa juą gdzie indziejWięc swoje trzeba wychodzić, chociażby po to aby poznać wodę.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 dzięki Januszi tak mam zamiar łazić od świtu do zmieszchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No i fajnie @hasior, jak już coś trafisz to myślę jakieś fotkibędą. Łam kije.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja do Słupi w centrum miasta mam ok. 100m, więc w pierwszych dniach stycznia pewnie też pojawie się nad wodą kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witaj M@W9Skoro tak to daj @hasiorowi jakiś namiar na priv, to może cośmu podpowiesz czy pokażesz.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Janusz masz rację. Ogólnie myślę, że można by zrobić jakieś małe spotkanie jerkbait'owiczów nad Słupią z racji tego, że trochę osób z forum będzie nad tą rzeką w pierwszych dniach stycznia. Będzie można wtedy wymienić się doświadczeniami i wspólnie połowić. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, Ja po raz pierwszy sie wybieram na rozpoczecie sezonu. Z tego co wiem pierwszego zamierzamy lowic w samym Slupsku. Ktos moze sie tam wybiera? Pozdrawiam, Bujo Ja także otwieram sezon na Słupi. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę tam łowił 01-06 stycznia.Ze mną będzie także mój brat i Tomi W pierwszych dniach sezonu będziemy pewnie na leśnych odcinkach. Mniej ludzi i wrażenia estetyczne większe O to moze przy piwku sie spotkamy ktoregos wieczora Aczkolwiek ja jeszcze na 100% nie wiem czy bede, ale jak bede, to akurat w tym samym czasie.Pozdrawiam Oki. Daj koniecznie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, @ Rognis_oko Jak tylko pojawie sie w kraju to zadzwonie i dogadamy szczegoly. W centrum planujemy rozpoczecie. Potem nie wiem dokladnie jeszcze gdzie bedziemy lapac- okaze sie po wynikach.Bujo Czyli tak jak się umawialiśmy Czekam na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 witajcie tez bym sie chetnie do was przylaczyl jesli mowa co spotkaniu? pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, @ Rognis_oko Jak tylko pojawie sie w kraju to zadzwonie i dogadamy szczegoly. W centrum planujemy rozpoczecie. Potem nie wiem dokladnie jeszcze gdzie bedziemy lapac- okaze sie po wynikach. @ Lukomat Nie ma co sie zastanawiac tylko pakowac wede i ruszac na trotki :D Pozdrawiam, Bujo @Bujo, zeby to tylko ode mnie zalezalo, to juz dawno bylbym gotowy... Tak jak pisalem w innym watku, nie dostalem odpowiedzi co z urlopem. Ale w piatek opuszczam to smutne jak ch... Houston, a w poniedzialek skocze przelozonemu do gardla i wygryze tetnice jak odpowiedz bedzie negatywna Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Tak się nakręcam chłopaki, że chyba nie podpiszę nowego kontraktu w pracy od pierwszego stycznia tylko dam sobie tydzień wolnego Kurcze to byłoby historyczne i zaje...e zdarzenie-Tygodniowe Otwarcie Sezonu Trociowego Czyli TOST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 witajcie tez bym sie chetnie do was przylaczyl jesli mowa co spotkaniu? pozdrawiam Piotr Ja nie widzę żadnego problemu. Dogadamy się na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Chłopaki,muszę trochę was ostudzić wiadomością,że pierwsze trocie schodzą już z rzek.Z pewnością wpływ na to ma aura,jest poprostu za ciepło.Wiem to od znajomego rybaka w Międzyzdrojach, w którego sieciach pojawiły sie pierwsze potarłowe sztuki. Mam jednak nadzieję i przekonanie, że tych które są jeszcze w rzekach starczy dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tego siE obawiałem Zaraz połowa grudnia , a tu 12* za oknem, wiatr i deszcz. Oznacza to jedno-trocie płyną do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Heniutek przecież to norma .W przyszłym roku do kolejnej klapy na rozpoczęciu sezonu dojdzie tłumaczenie że ryby padły z powodu choroby .To że spłyneły prędzej z powodu pogody słucham co roku, oprucz opowieści o połowach miejscowych kłusoli ,rybaków ,odłowach na przepławce teraz dojdzie choroba.Jeżeli prędzej spływają to może ktoś pomyśli o nas naiwniakach i skruci wreszcie ten okres ochronny który chroni jak na razie kłusoli żeby im wędkarze nie przeszkadzali.W tym roku widziałem w trzech miejscach w Wodnicy pozostałości po sieciach . Jak bym policzył ile mnie kosztowało złowienie tej jednej trotki to już bym dwa razy był na Morrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi