Radzio Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Planuję kilkudniową wyprawę na Pomorze lecz będzie to pewnie marzec lub okolice maja. Lepiej łowić w tygodniu, podczas mniejszej frekwencji nad wodą i na niezurbanizowanym odcinku rzeki, o sporych walorach estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Radzio ma rację w 100% styczen na pomorze w sam środek miasta ??? pomyłka jak dla mnie. Też jadę na trocie na przełomie marca-kwietnia na cały tydzień od poniedziałku do piątku. Celem będzie chyba Łeba, na pewnym uroczym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Spotkanie z kumplami to tez wazna sprawa, ale ja to zostawiam na wieczor, a w ciagu dnia dam nura w krzaki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Planuję kilkudniową wyprawę na Pomorze lecz będzie to pewnie marzec lub okolice maja. Lepiej łowić w tygodniu, podczas mniejszej frekwencji nad wodą i na niezurbanizowanym odcinku rzeki, o sporych walorach estetycznych. Cześć Radek, jak będziesz się wybierał daj cynk Ja pierwszy raz jade na otwarcie, i mimo że nie lubię łowić w tłoku to przynajmniej chce choć raz poczuć tą atmosfere i zobaczyć jak jest naprawde. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witajcie Koledzy.Nie zawsze rozpoczęcie sezonu trociowego musi się kojarzyć z tłokiem. Można zacząć na Parsęcie, gdzie o tłok poza odcinkiem od Rozcięcina do Kołobrzegu, trudno, bo jest tyle miejsc powyżej, że tłoku nie będzie. Natomiast potwierdzam, że bardzo często chcemy łowićw tłoku aby spotkać kolegów i znajomych. Dlatego też nie widzę nic złego w tym, że ktośchce rozpocząć sezon na Słupi np. w mieście.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jeszcze 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jeszcze 7 dni Coraz większy stres odczuwam w związku z tym i piętrzą mi się pytania w głowie, nad jaką rzekę jechać, nad jedną z tych flagowych czy może nad jakiś dopływik? Jaka będzie woda, pogoda, itd.Zwariować można, sprzęt prawie, prawie skompletowany poza paroma szczegółami, nic tylko czekać.Pozdrawiam wszystkich oczekujących na ten magiczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Podobnie jest ze mną. Tysiąc myśli po głowie chodzi: jaka rzeka itp. Ale chyba z Mifkiem postawimy na Drawę, która powoli staje się naszą rzeką Wchodzą do niej trocie i chyba czas udowodnić innym, że jest to prawdą. Nie słyszy się relacji z Drawy, ponieważ może z trzy osoby otwierają na niej swój sezon. Ps. Siedzę właśnie i czekam, aby temperatura spadła choć do 0 stopni, aby móc pobiegać jeszcze za lipionkami Drawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 misiek dobrze kombinujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak już szefostwo edytowało tytuł wątku to można pisac do woli Jestem już czerwony jak cegła Na stoliczku w pokoju wędkarskim porozkładane przynęty, nawinięte linki na kołowrotki, kotwice powymieniane, pudełka na przynęty dokupione... .Zastanawiam się jeszce czy zabrac muchówkę... .Chyba tak, bo będę mógł wtedy pogrzebać w muchach i coś ukręcić dla zabicia czasu.Kurde, jak wytrzymać te PIĘĆ dni Wczoraj to wyszedłem nawet nad rzekę koło domu posprawdzać i poustawiać wobki Aż mi paluchy zgrabiały od przepinania agrafki bo było 2 na minusie W myślach już układam strategię, zastanawiam się w której miejscówce zacząć,jaka będzie woda, jaka pogoda itd Samo rozpoczęcie to rytuał...O matko jaki jestem porąbany Jakby ktoś otwierał sezon na Redzie to proszę o znaki szczególne-ja sam będę ubrany w beżowy polarek z kapturem i stalową polarową czapkę A w dniach 4-6 stycznia będziemy ekipą na Redzie:sześcioosobowa załoga Salmo z Pepe i Radziem na czele,Mariusz Teodorowicz, Sworek z kolegą, Baloo, dołączyć chciał też Lukomat, no i oczywiście ja.Pozdrawiam wszystkich maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @rockymordo ty moja wszyscy jesteśmy porąbani. Ale, ale rozpoczęciesezonu w Takim towarzystwie, tylko pozazdrościć. Jak coś będzieto FOTY koniecznie, bo jak nie, to wiesz ?!!!Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Rocky to nieomal ja Zlot w Rhinelander ...pamietaj ze masz pozdrowic Towarzystwo od Jacka , Tadka i ode mnie i malego kielonka przechylic ...malego <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jachu ,jak miło poczuć bratnią duszę w tej parodniowej depresji oczekiwania Foty obowiązkowe z otwarcia zrybą czy bez, choć wolałbym z rybą A z wyprawy grupowej, jak będzie o czym to może napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tak Jurku, jakże bym śmiał zapomnieć Toż my z Tadziem sporo dokazywali :blush: I kielonka jak obiecałem wychylimy małeeeego za wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z rybenkami ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Panowie nie jesteście sami.Ja też już od paru dni przebieram nogami niemogąc się doczekać otwarcia sezonu.Kije przyszykowane,kołowrotki przesmarowane a przynęty poukładane w pudełkach nic tylko wsiąść w auto i jechać Ja pierwszego jadę nad Regę troszkę pochasać a jak da radę to pod wieczór wracając podskoczę parę razy wobka zapuścić w wodach Parsęty.Drugiego stycznia melduję się z rana nad wodami Drawy.Jeszcze cztery dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hej, trociowi wariaciJa to sobie wyskoczę tak ok. 13:00 na Parsętę, na Stare Miastovis a vis pałacu w Budzistowie. @trout jak będziesz wracał z tejRegi to dryndnij (512-209-975). Może się spotkamy.Pozdro JachuPS.No i daj znać co na Redze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ok numer zapisany,jak będę nad Regą to zadzwonie czy ,gdzie i ewentualnie o której będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 @TroutOK. wyślij sms-em swój nr.tel. Oczywiście jak chcesz, to będziemy na gorąco w kontakcie.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Panowie nie jesteście sami.Ja też już od paru dni przebieram nogami niemogąc się doczekać otwarcia sezonu.Kije przyszykowane,kołowrotki przesmarowane a przynęty poukładane w pudełkach nic tylko wsiąść w auto i jechać Ja pierwszego jadę nad Regę troszkę pochasać a jak da radę to pod wieczór wracając podskoczę parę razy wobka zapuścić w wodach Parsęty.Drugiego stycznia melduję się z rana nad wodami Drawy.Jeszcze cztery dni trout w takim razie jest spora szansa ze się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To Mifek bardzo mnie to cieszy Będziesz nad Regą pierwszego czy drugiego nad Drawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 zapowiada się ze zdecydowanie ta druga opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 A Mifek w jakim rejonie będziesz operował nad Drawą? Ja mam zamiar pochodzic lewym brzegiem Drawy na odcinku od połączenia z Płociczną do mostu na trasie Gorzów-Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ale jaja,6 na plusie, a nad oczkiem wodnym chmara komarów,tylko patrzeć za jętką Przynajmniej będzie na co zwalić ewentualne niepowodzenia na otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ale jaja,6 na plusie, a nad oczkiem wodnym chmara komarów,tylko patrzeć za jętką Tżeba okurzyć muchówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi