rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak, tak było ciepło i trocie wcześnie spłyneły <_< Ja dzisiaj dokupiłem jeszcze 5 wobków Gębskiego juniora(jakby było mało).Musze z przykrością stwierdzić,że to już nie te same wobki co Ś.P. Henia . Wykonanie niedbałe,drut kiepski, stery krzywo wklejone, malowanie niestaranne.Jutro sprawdzę je koło domu.Najważniejsze że kolejny dzień bliżej do sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jest dwóch Gębskich - Krzysztof i Ireneusz - Którego wobki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 No patrz, nie zwróciłem uwagi i dopiero teraz spojrzałem że to woblery K.Gębskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak właśnie myślałem, niektóre trafiają się przyzwoite - ale to totolotek , facet wykorzystuje nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rozumiem, że nie ma on nic wspólnego z rodziną TYCH Gębskich?Człowiek uczy sie całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mariusz, zdecydowanie wolę wobki Józka Sendala, tylko nie wiemczy jeszcze je robi. Mam pewien zapas, dobre są też wyroby Dorado, ale już nie tak jak te z początków produkcji.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rozumiem, że nie ma on nic wspólnego z rodziną TYCH Gębskich?Człowiek uczy sie całe życie Z tego co wiem, to absolutnie nic. Wiele osób nabywa wobki K.G. myśląc o tych legendarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mariusz, zdecydowanie wolę wobki Józka Sendala, tylko nie wiemczy jeszcze je robi. Mam pewien zapas, dobre są też wyroby Dorado, ale już nie tak jak te z początków produkcji.Pozdro JachuDołożył bym woblery z Czarnego i Sieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jachu, Sendala to nie mam .Pablom, te z Czarnego też nie wszystkie są dobre, do sklepów rzuca resztki które często trzeba przerabiać(ustawienie steru).Sieków to w moich stronach nie uświadczysz, mam pojedyńcze od kolegów Bardzo dobre okazały się Kenarty, nie wiem kto je robi. Wiecie może co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Czarnuchy kupuje bezpośrednio Kenarty już od jakiegoś czasu cieszą się dobrą opinią, są dość tanie i porządnie wykonane. Ja stosuje je na klenie, czasami na sandacze przy opasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pociągnijmy temat woblerów. Czy ktoś z was ma ,może juz łowił na wobki Moher Killer z Allegro?Wyglądaja bardzo trociowo tylko cena wygórowana?, choc moze warte są tych pieniedzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Widzę, że temat się rozkręca na całego. A czy mogę liczyć na jakiś artykuł/relację z rozpoczęcia sezonu? Chciałbym taki tekst, oczywiście ze zdjęciami, opublikować na początku roku. Może kilka? Krótkich, z różnych miejsc, co Wy na to? Skompilowałbym to w jeden duży artykuł. Czy ktoś jest chętny? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak tylko wróce, to masz fotki i jakiś tekscik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Remek, sie zobaczy, sie napisze Żeby tylko się nie zgłosili wszyscy otwierający sezon trociowy forumowicze, bo wyjdzie najdłuższy artykół w historii Jerkbaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jachu,Józek Sendal skrobie dalej,jak byłem z nim na kwaterze, to kilka kupiłem,po 14 zł. Wykonanie idealne, praca równierz.Zwykle bywa na salmo parsęty,zresztą do tej pory był jednym ze sponsorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Nikt sie nie odzywa w temacie moherów to może ktoś używa górali z Gdańska http://www.allegro.pl/item287815835__woblery_goral_trociowe_ .html Heniutek, może wybrałbyś mi z pięć wobków Sendala jak masz okazję,skrobnij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Remek, sie zobaczy, sie napisze Żeby tylko się nie zgłosili wszyscy otwierający sezon trociowy forumowicze, bo wyjdzie najdłuższy artykół w historii Jerkbaita Od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Coś się wymyśli jeśli chodzi o tekst i zdjęcia z otwarcia.Mariusz jeśli chodzi o sieki to mam gdzieś namiar na producentamożna zamówić i wyśle, sympatyczny gość, jak znajdę to wrzucęna forum. A co do wobków to trzeba wspomnieć Jasia Mayera.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nikt sie nie odzywa w temacie moherów to może ktoś używa górali z Gdańska http://www.allegro.pl/item287815835__woblery_goral_trociowe_ .html Heniutek, może wybrałbyś mi z pięć wobków Sendala jak masz okazję,skrobnij na priv. Jesli trociowe sa rownie skuteczne jak pstragowe, to pewnie warto sie skusic. Fotki to jednak mogl sobie podarowac, bo malo estetyczne...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 fotki mogą być już dzisiaj i jak na razie to jedyna pewna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Panowie, pogoda nie zapowiada się dobrze na otwarcie Nad Redą 01.01.08 na początku na plusie, ale potem w dół do -3.Opady deszczu ze śniegiem przechodzące w śnieg.Ale wiadomo nie od dziś,że trociowanie to zabawa dla twardzieli Trzeba przygotować tesmos z dobrą herbatką i suche ciuszki na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Panowie, pogoda nie zapowiada się dobrze na otwarcie Nad Redą 01.01.08 na początku na plusie, ale potem w dół do -3.Opady deszczu ze śniegiem przechodzące w śnieg. A ja myślałem, naiwnie , że to najlepsza pogoda na trotkę! Życzę Wam wiele wrażeń! O rybki postarajcie się sami <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Rocky,żaden kataklizm nie zatrzyma nas w domu ,no chyba że się mylę nawiasem mówiąc -3 to barszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pogoda na trotkę dobra, tylko towarzysko nie sprzyjająca Przechodzi front,wiatr będzie trzy razy zmieniał kierunek.Rybki to pobudza do przemieszczania się ,a co za tym idzie wiekszej agresji po zmianie stanowisk Chłopaki nad Redą nadal walcza z wiatrakami,na szczęście coraz skuteczniej. O tym ze nie jest miodnie swiadczą komentarze pod artykułem.http://www.pzw.wejherowo.pl/info-tarlo2007.php To już JUTROOOO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Hej Panowie.Dla podgrzania atmosfery, wczoraj nad Parsętą.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi