Efex Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nowego HM 69 i St.Croix TWS80MLF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ps. nie do końca zgadzam się z opinią, że tęczak to bliski kuzyn potokowca... I słusznie, przecież tęczak należy do rodzaju Onkorhynchus, a potok do Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 @Remas, trochę się pospieszyłeś z tym wątkiem... Myślałem, że wątek rozpocznie zdjęcie z pierwszym pstrągiem sezonu Jednak ja także nie mogę się doczekać do kropasów. Pstrągi są dla mnie ogromną odskocznią od codziennego łowienia, szczególnie od łowienia na dużej wodzie. Pstrągi to chwile samotności, tropienia i podkradania się pod przebiegłe ryby Spinningowy sezon pstrągowy rozpoczynam w drugim tygodniu stycznia, a z muchówką poczekam do 15 lutego i ruszam w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 W irlandii sezon na pstragi zaczyna sie 15 lutego,juz niedlugo.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czyżbyś Sebek planował wyjazd w moje strony w lutym .Mam dobrą wiadomość dla wszystkich muszkarzy od stycznia na Dunajcu powstaje os ,przybędzie nam kolejna rybna woda. Już nie mogę sie doczekać bo Dunajec to nie moja 15 metrowej szerokości Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 W którym miejscu na Dunajcu ten os ?I jak masz jakieś bardziej szczegułowe info to dawaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam serdecznie oto ling do strony Informatora PZW na 2008 Nowy Sącz http://www.pzwns.info.pl/wody.htmPozdrawiam znad dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgadzam sie! nie powinno być jeszcze wątków pstrąg,troć i łosoś 2008.Powinny być one zarezerwowane dla pierwszego ze złowioną rybą,opisem i najlepiej z fotką.To powinna być nagroda dla łowcy,który otworzy nowy, całosezonowy wątek.A tak, teraz mamy już tasiemca pod tytułem Troć i łosoś 2008.Czasu jeszcze prawie miesiąc,żadnej relacji,emocji,opisu na co i gdzie,i ani sztuki zdjęcia.Takie moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 czyli czekamy do 1.01 08? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 @remek przyblokuj pstragi 2008 oraz łososie i trocie do konca grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 @donkicha, witaj na naszym forum. Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czyżbyś Sebek planował wyjazd w moje strony w lutym . No, a jak inaczej. Zaczynamy w połowie lutego, później w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgadzam sie! nie powinno być jeszcze wątków pstrąg,troć i łosoś 2008.Powinny być one zarezerwowane dla pierwszego ze złowioną rybą,opisem i najlepiej z fotką.To powinna być nagroda dla łowcy,który otworzy nowy, całosezonowy wątek.A tak, teraz mamy już tasiemca pod tytułem Troć i łosoś 2008.Czasu jeszcze prawie miesiąc,żadnej relacji,emocji,opisu na co i gdzie,i ani sztuki zdjęcia.Takie moje skromne zdanie. Popieram kolegę!To świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ale za to jakie wyczekiwanie i... ten pierwszy to będzie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Chyba coś sie pozmieniało nad Dunajcem ,dwa lata nie byłem. Bo jeśli nie to pękam ze śmiechu na wspomnienie wybetonowanych potoków z sączącą się po kostki wodą nazwanych w wykazie wód obręb hodowlany lub Woda górska Mają poczucie humoru w Nowym Sączu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Koledzy Taps i Szpiegu! Nie bądźcie tacy treściwi! Dajcie ludziom wlać troche miodu w serca stęsknione przygody.Pomarzyć nie zaszkodzi Sezon jak już się rozpocznie pewno przyniesie sporo rozczarowań Kogo interesuje temat będzie na bieżąco,a zawsze warto dowiedzieć się czegoś przed wyprawą W razie czego Remek może dopisać w temacie wątku:przygotowania czy przed sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Rocky ma rację! Ja proponuję otworzyć też wątek Oczekiwanie na pstrągi 2009 dla tych co się już nie mogą doczekać efektów tegorocznych zarybień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam!Naprawde chce sprobowac lowic pstrag i troc ale nie ma w Warszawie po drugi nie mam kij dla pstrag i troc mysle ze 2009 koniecznie jedzie do wyprawa Troc i pstrag:)ale nie jest 100% pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mam pytanko do kolegow z W-wy i okolic:Jak jest z ta rzeka Rzadza,sa tam pstragi czy nie?Jak sa,to gdzie ewentualnie ich szukac.Przepraszam,ze tak sie wcielem tym pytaniem z innej beczki,ale bardzo mi zalezy na odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Coś tam w Rządzy jeszcze pływa - środkowy i górny odcinek. Ale jak zwykle w takich przypadkach im więcej się mówi o danej wodzie tym mniej ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Pablom coś tam jeszcze chyba pływa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jak masz jakieś wieści to dawaj na priv, kijek czeka na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgadzam sie! nie powinno być jeszcze wątków pstrąg,troć i łosoś 2008.Powinny być one zarezerwowane dla pierwszego ze złowioną rybą,opisem i najlepiej z fotką.To powinna być nagroda dla łowcy,który otworzy nowy, całosezonowy wątek.A tak, teraz mamy już tasiemca pod tytułem Troć i łosoś 2008.Czasu jeszcze prawie miesiąc,żadnej relacji,emocji,opisu na co i gdzie,i ani sztuki zdjęcia.Takie moje skromne zdanie. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby na dzień przed rozpoczęciem sezonu wykasować wszystkie te zniecierpliwione posty i dać pole do poppisu tym którzy faktycznie sezon rozpoczeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgadzam sie! nie powinno być jeszcze wątków pstrąg,troć i łosoś 2008.Powinny być one zarezerwowane dla pierwszego ze złowioną rybą,opisem i najlepiej z fotką.To powinna być nagroda dla łowcy,który otworzy nowy, całosezonowy wątek.A tak, teraz mamy już tasiemca pod tytułem Troć i łosoś 2008.Czasu jeszcze prawie miesiąc,żadnej relacji,emocji,opisu na co i gdzie,i ani sztuki zdjęcia.Takie moje skromne zdanie. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby na dzień przed rozpoczęciem sezonu wykasować wszystkie te zniecierpliwione posty i dać pole do poppisu tym którzy faktycznie sezon rozpoczeli. Jestem za:)Taka zasada powinna tyczyć się także innych wątków.Miło by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 i ja to popieram to tak jak w tym roku wątek o szczupakach i boleniach zaczęto 2 miesiace przed czasem (około dla kalkulatorów) według mnie to traci smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi