Maciejowaty Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zobaczymy ,czy ten pomysł spodoba się Władzy Moim zdaniem taka forma byłaby bardzo atrakcyjna Teraz mamy wolną amerykankę i domyślam się ,że wątek o boleniach 2008 zacznie się w połowie lutego i będzie 50str. pisaniny na różne tematy nie koniecznie związane w bolkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Popieram ten pomysł. To by troszke wprowadziło ładu i składu. Zawsze przeciez w lutym mozna utworzyc watek np ...na co łowimy..., czy Gdzie bedziemy szukac w maju... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Popieram ten pomysł. To by troszke wprowadziło ładu i składu. Zawsze przeciez w lutym mozna utworzyc watek np ...na co łowimy..., czy Gdzie bedziemy szukac w maju... itp. I ja popieram taki pomysł - nie ma sensu wcześniejszego otwierania wątków np. Szczupak 2008 czy Boleń 2008 itp - zanim sezon ruszy, wątki będą zaśmiecane - można zrobić tak, jak pisał @Marcelinho - założyć wątek, w którym każdy podzieli się tym, na co ma zamiar łowić, co i gdzie itp - wymienić się spostrzeżeniami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 No to dostało się adminowi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Przychylam się do prośby i edytowałem nazwę postów, tak aby pierwsi łowcy różnych gatunków rybek mogli zapoczątkować nowe wątki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fajnie, dzięki Seba Co do przyogotowań to w kamizelce mam już spakowane pudełka z pstrągowymi wabiami ,w kącie stoi kijek a na kołowrotku nawinięta nowa żyłeczka.Jeszcze tylko termosa nie zalałem wrzątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fajnie, dzięki Seba Co do przyogotowań to w kamizelce mam już spakowane pudełka z pstrągowymi wabiami ,w kącie stoi kijek a na kołowrotku nawinięta nowa żyłeczka.Jeszcze tylko termosa nie zalałem wrzątkiem To kiedy Maciek ruszamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Fajnie, dzięki Seba Co do przyogotowań to w kamizelce mam już spakowane pudełka z pstrągowymi wabiami ,w kącie stoi kijek a na kołowrotku nawinięta nowa żyłeczka.Jeszcze tylko termosa nie zalałem wrzątkiem To kiedy Maciek ruszamy? Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie chcę nic mówić ale wyglada na to że w niektórych województwach będzie można jutro zacząć A u mnie jeszcze żyłki w opakowaniach, kupiłem z braku 0,22 HM62jakąś TD FLEXI ? ma ktoś dobre opienie o tej żyłce ? bo złych nie chcę czytać na dzień przed łowieniem <_< Przypominam wybierającym się w strony podlaskie o zwiększonym wymiarze 35 cm oraz limicie 1 szt/doba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 halo kropki już jutro a ja siedzę jak na szpilkach i relanium nie pomaga ciekawe kto otworzy wątek PSTRAG 2008 otwiera ten kto będzie miał fotki nie inaczej <_< i nie wolno oszukiwać żadnych starych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 @spigot regulamin wchodzi w życie od teraz i miejmy nadzieje ze nikt na pstrągi nie poleciał już dziś :blush:a później będzie zmieniał daty w fotce na 1.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 najlepsi moga być ci co maja net w telefonie i moga puscic fotke juz znad wody ehhhh ta technika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wyzwanie przyjmuję , tylko jak tu wstawić zdjęcia od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 @slawek jak masz przegladarke w telefonie to nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 NIe mam przeglądarki, albo nie interesowałem się jak ją obsługiwać . Postaram się poradzić inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pomyslalem i ja o pstragach.Wystrugalem sobie na nie (miedzy innymi na nie) Seekera okolo 2,5m.W zalozeniach mial obslugiwac bardzo duzy wahlarz przynet, czy mi sie udalo to sie okaze... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 @slawek zawsze mozna wyslac mms-a na maila a zona juz ci doda do wiadomosci na forum <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Hiii. Kolejne zawody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 To ja z góry jestem na straconej pozycjii Bo mam zamiar połazić od rana do wieczora, aby tylko pogoda (mróz) pozwoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A ja się dziś w...łem. Ostatnio trochę obowiązków miałem więc zostawiłem zakup znaczków na dziś (takie sylwestrowe miały być ). No i dziś się okazało że nigdzie nie ma górskich. Zaliczyłem chyba 7 sklepów i nic, a na końcu pojechałem na Twardą a tam dziś do 13 otwarte - ale chyba toważystwo poszło swietowac wczesniej , albo zegarki im szwankuja. No to jutro sobie poleze przed telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Bierz aparat i leć nad wodęPstrykniesz czyjegoś pstrąga wracasz do dom i jesteś 1 na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W zamian pobaluje dziś, a 5 odbije sobie na trotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Siedzę cicho ale obserwuję wątek cały czas.. Czy dla pierwszego łowcy w 2008 są przewidziane jakieś nagrody? Pytam bo wyczuwam straszne napięcie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wielkich kabanów życzę! Ewaryst ps. ja niestety z powodów zdrowotnych będę musiał odpuścić początek sezonu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Napięcie zawodnicze wkradło sie na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Siedzę cicho ale obserwuję wątek cały czas.. Czy dla pierwszego łowcy w 2008 są przewidziane jakieś nagrody? Pytam bo wyczuwam straszne napięcie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wielkich kabanów życzę! Ewaryst ps. ja niestety z powodów zdrowotnych będę musiał odpuścić początek sezonu.. Taaaaa... efex specjalnie dl aciebie to wygrania woblerek salmo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi