heniutek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Macie szczęście że sezon zaczynam od troci ,ale następne dni ,powodzenia na otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 heniutek jedziesz na rege czy bardziej na poludnie?? bo nie wiem czy sie spotkamy czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 NIe mam przeglądarki, albo nie interesowałem się jak ją obsługiwać . Postaram się poradzić inaczej... to mam przewagę nad Sławkiem boję się tylko o REMKA on jest szybki ma szybki internet i szybkie kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Siedzę cicho ale obserwuję wątek cały czas.. Czy dla pierwszego łowcy w 2008 są przewidziane jakieś nagrody? Pytam bo wyczuwam straszne napięcie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wielkich kabanów życzę! Ewaryst ps. ja niestety z powodów zdrowotnych będę musiał odpuścić początek sezonu.. siemka Ewaryst pewnie że są nagrody . Kto jak kto ale to Ty nic nie wiesz ????podobno nagrodą jest worek po ziemniakach hornetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Napięcie zawodnicze wkradło sie na forum....... jakby ktoś pytał to, to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja też nie, mnie tu w ogóle nie było @Spigot, ale ode mnie czegoś jeszcze nie masz i dlatego szanse się wyrównują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi