pmiszk1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Szukam sklepu gdzie mozna nabyc spiningi LARUSA. Chodzi mi konkretnie o Platinum Triumph 8'6''. Jesli ktos by wiedzial gdzie go mozna nabyc, bede wdzieczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja kupowałem taki w Warszawie na Marywilskiej na stoisku p.Iriny , jej nr 508143913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 W jakiej cenie jesli mozna spytac?. Zadowolony? Mialby byc pod bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ceny już ci nie powiem trochę czasu temu to było, kij brałem koledze z myślą o bolkach i on jest zadowolony.Co do sprzedawcy to jest sprawdzone miejsce, robimy u niej zakupy od wielu lat jeszcze jak handlowała na stadionie X-lecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek N. Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Polecam tego kija pod sandałka mam go mega szybki, czuły, lekki,super wykonanie polecam pracuje już na główce 7g. a opis ma od 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam. Mam kijki larusa na sprzedaż. Pozdrawiammatpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam.Jeżeli można prosił bym o modele jakie Pan posiada,i ceny.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Masz priv Pozdrawiammatpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Też poproszę na priva info o modelach. One są rzeczywiście robione na takich samych blankach jak St.Croix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Larusy nie są robione na blankach St. croix.Natomiast można powiedzieć że są to całkiem dobre podbórki ale w życiu bym nie przykładał ich do st croix. Te robione na modłę wild rivera to całkiem fajne wędki. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Luka81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Miałem okazję porównać dwa avidy , jeden orginalny st.croix a drugi był jego odpowiednikiem ale larus.Larus napewno był o wiele cięższy , gorzej przenosił drgania , orginalny st.croix był o wiele szybszy i szybciej wracał.O jakości wykonania nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi