A ja mam takie pytanko.Chciałbym w sezonie połowić gdzieś troszkę dalej niż dotychczas.Co byście mogli polecić w podlaskim i województwach ościennych?Może ma ktoś doświadczenia z pstrągami na Litwie,Łotwie,Białorusi,jakie są tam wymiary,okresy,gdzie można kupić licencje.Ostatnio napawam się przed sezonem zdjęciami pstrągów ze starych roczników czasopism i bardzo mi się spodobały łowiska Białorusi,ale kolega coś mi mówił,że u sąsiadów jest pstrąg na liście ryb chronionych i nie wiem czy to prawda A gdzie planujecie pierwszy dzień sezonu?Ja na mojej rodzimej rzeczce,albo na jednej z rzeczek Mazurskich.
Pytanie
chrzanek
A ja mam takie pytanko.Chciałbym w sezonie połowić gdzieś troszkę dalej niż dotychczas.Co byście mogli polecić w podlaskim i województwach ościennych?Może ma ktoś doświadczenia z pstrągami na Litwie,Łotwie,Białorusi,jakie są tam wymiary,okresy,gdzie można kupić licencje.Ostatnio napawam się przed sezonem zdjęciami pstrągów ze starych roczników czasopism i bardzo mi się spodobały łowiska Białorusi,ale kolega coś mi mówił,że u sąsiadów jest pstrąg na liście ryb chronionych i nie wiem czy to prawda
A gdzie planujecie pierwszy dzień sezonu?Ja na mojej rodzimej rzeczce,albo na jednej z rzeczek Mazurskich.
Pozdrawiam @chrzanek
Top użytkownicy dla tego pytania
14
9
9
6
Popularne dni
1 Gru
30
4 Gru
20
5 Gru