DresiQ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hej prosze was o pomoc w wyborze zestawu spiningowego jako bardzo doświadczeni spiningiści znacie sie na młynkach i kijach mozecie mi zasugerowac jak taki zestaw powinien wyglądac mam do wydania 500 zl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) (...) Edytowane 15 Czerwca 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hej prosze was o pomoc w wyborze zestawu spiningowego jako bardzo doświadczeni spiningiści znacie sie na młynkach i kijach mozecie mi zasugerowac jak taki zestaw powinien wyglądac mam do wydania 500 zl:) Strzelam chodzi o jakiś standardzik i np. połów szczupaka. Za 500? moja propozycja 300 zł młynek 200 zł patyk. to moje proporcje Kołowrotek koniecznie z przednim hamulcem, np. dragona serii fd tak żeby ważył max 300 gram . Wędka do cw. 20-25 dłg 2,75-, 3,00.. co kupisz będzie dobre, Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak i wy nie jeżdże na jeden typ wody ale chodzi mi o zestaw na wody stojące na co ?? na Szczupaka bolka sandacza na jakie przynety?? ludzie jestescie tak OP ze nawet na paprochy macie inna wędke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) No ładnie nowy kolega na forum a wy tak od razu z grubej rury Zniechęcić się może . A po co?Ja bym tak zaczynać nie chciał A tak w temacie to proponował bym ;kijek Dragon millenium 270m, 5-25g,młynek ;Team Dragon fd930iZ tak do kompletu. W 500zł pewnie się zmieści a sprzęt już możliwy i w miarę uniwersalny Edytowane 14 Czerwca 2013 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No ładnie nowy kolega na forum a wy tak od razu z grubej rury Zniechęcić się może . A po co?Ja bym tak zaczynać nie chciał A tak w temacie to proponował bym ;kijek Dragon millenium 270m, 5-25g,młynek ;Team Dragon fd930iZ tak do kompletu. W 500zł pewnie się zmieści a sprzęt już możliwy i w miarę uniwersalnyDzieki fajny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Uniwersalnie kup Team dragona 270cm do 28-35 gram do tego ryobi zaubera3000/4000 lub blue arca i pozamiatane,zestaw na średnie ryby ogarnie Polski standard ,na drobniejsze ryby jeszcze nie tak meczący z większa tez da rade ale hol dłuższy Edytowane 15 Czerwca 2013 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dzieki właśnie myślałem nad team dragonem a co do Ryobi Zaubera to właśnie mam już tego 3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi