Skocz do zawartości

kurtka Dozer 3 leaf

gajowy

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę ją kupić ale w sklepach jest tylko na zamówienie + zaliczka  problem jest w tym że nie wiem czy brać rozmiar M czy L   a przed kupnem chciałbym  ją przymierzyć

W bassie  i spójni nie mają chciałem zamówić M-ke ale na pytanie "Panie a jak będzie za mała to można będzie wymienić na L-ke" nie dostałem jasnej odpowiedzi tylko jakieś  zobaczymy, może,itp

Może ktoś wie czy w którymś sklepie w  Warszawie lub okolicach dostępna jest od ręki

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Warto, leaf ma oddychalność 12,600 więc dużo wyższą bo dozer 4 ma jeśli dobrze pamiętam 4000 g.m.24h, więc za 200-300zł masz 3 razy lepszą oddychalnośc. Też jestem na etapie zakupu, ale narazie nie jest 4ka chyba dostępna.

Edytowane przez karbusd

Warto, leaf ma oddychalność 12,600 więc dużo wyższą bo dozer 4 ma jeśli dobrze pamiętam 4000 g.m.24h, więc za 200-300zł masz 3 razy lepszą oddychalnośc. Też jestem na etapie zakupu, ale narazie nie jest 4ka chyba dostępna.

Dzięki za info. Dozer 4 Leaf już jest w sklepach. Pierwsza dostawa była 2 tygodnie temu a wczoraj do Dragona przyszła druga w szerszej rozmiarówce. W sklepach lada dzień powinna być.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Właśnie zakupiłem 4 liścia. Rozmiary dozerów po mojemu ciut zawyżone. Wszystkie kapoty w szafie to L-ki a dozerek M-ka i bez problemu można włożyć pod spód gruby polar.

Witam,

zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar?  - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel.

Witam,

zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar?  - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel.

Jedź do Ravena i przymierz. Mają na składzie i gacie i kurtkę (przynajmniej mieli). Dozer 4 ma inną rozmiarówkę od 3 (w sumie jest większy)

http://shop.geoffanderson.eu/index.php/outlet/dozer3-leaf.html  - rozmiarówka 3

http://shop.geoffanderson.eu/index.php/jackets/dozer4leaf.html - a tu 4

Witam,

zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar? - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel.

E.

Pozd.

Edytowane przez PLECIONA

• 5 miesięcy temu...

Witam

Wie ktoś jaki rozmiar kurtki Dozer 4 wybrać przy następujących wymiarach: 183 wzrost, 98 klatka, 86 pas. Szczupła budowa, raczej długie ręce ;-)

Dzięki za pomoc.

Bobby0404

Cześć

Mam podobne wymary tylko w klacie szerzej, zasięg ramion boksera. Noszę dozera 3 leaf rozmiar xl i w zimne dni gruby polar. Jest komfortowo.

Edytowane przez lukas277