gajowy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chcę ją kupić ale w sklepach jest tylko na zamówienie + zaliczka problem jest w tym że nie wiem czy brać rozmiar M czy L a przed kupnem chciałbym ją przymierzyćW bassie i spójni nie mają chciałem zamówić M-ke ale na pytanie "Panie a jak będzie za mała to można będzie wymienić na L-ke" nie dostałem jasnej odpowiedzi tylko jakieś zobaczymy, może,itpMoże ktoś wie czy w którymś sklepie w Warszawie lub okolicach dostępna jest od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Spróbuj w Centrum Wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 W "Spójni" i Centrum Wędkarstwa to chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 19 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak c.w. to spójnia Do ravena pojechałem tyle że na Bronisze zamiast na połczyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Mam pytanie do użytkowników kurtki Dozer. Czy warto dopłacić i kupić wersję Leaf czy też może wystarczy Dozer? (teraz to już Dozer 4) Czy lepsze? parametry kurtki Leaf są warte dopłacenia tych 200 czy 300 PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Warto, leaf ma oddychalność 12,600 więc dużo wyższą bo dozer 4 ma jeśli dobrze pamiętam 4000 g.m.24h, więc za 200-300zł masz 3 razy lepszą oddychalnośc. Też jestem na etapie zakupu, ale narazie nie jest 4ka chyba dostępna. Edytowane 5 Listopada 2013 przez karbusd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Warto, leaf ma oddychalność 12,600 więc dużo wyższą bo dozer 4 ma jeśli dobrze pamiętam 4000 g.m.24h, więc za 200-300zł masz 3 razy lepszą oddychalnośc. Też jestem na etapie zakupu, ale narazie nie jest 4ka chyba dostępna.Dzięki za info. Dozer 4 Leaf już jest w sklepach. Pierwsza dostawa była 2 tygodnie temu a wczoraj do Dragona przyszła druga w szerszej rozmiarówce. W sklepach lada dzień powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Właśnie zakupiłem 4 liścia. Rozmiary dozerów po mojemu ciut zawyżone. Wszystkie kapoty w szafie to L-ki a dozerek M-ka i bez problemu można włożyć pod spód gruby polar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu25 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Właśnie zakupiłem 4 liścia. Rozmiary dozerów po mojemu ciut zawyżone. Wszystkie kapoty w szafie to L-ki a dozerek M-ka i bez problemu można włożyć pod spód gruby polar.Witam, zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar? - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam, zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar? - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel.Jedź do Ravena i przymierz. Mają na składzie i gacie i kurtkę (przynajmniej mieli). Dozer 4 ma inną rozmiarówkę od 3 (w sumie jest większy)http://shop.geoffanderson.eu/index.php/outlet/dozer3-leaf.html - rozmiarówka 3http://shop.geoffanderson.eu/index.php/jackets/dozer4leaf.html - a tu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, zamierzam kupić ww. komplet, tylko chciałbym rozwiac sowje wątpliwości np. wzrost 180, klatka 100, pas 88 jaki rozmiar? - zakup internetowy bez możliwości przymierzenia. Jeśli to możliwe proszę o nr tel.E.Pozd. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 WitamWie ktoś jaki rozmiar kurtki Dozer 4 wybrać przy następujących wymiarach: 183 wzrost, 98 klatka, 86 pas. Szczupła budowa, raczej długie ręce ;-)Dzięki za pomoc.Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 M to max nie pchaj się w L bo się w niej utopisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas277 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) WitamWie ktoś jaki rozmiar kurtki Dozer 4 wybrać przy następujących wymiarach: 183 wzrost, 98 klatka, 86 pas. Szczupła budowa, raczej długie ręce ;-)Dzięki za pomoc.Bobby0404CześćMam podobne wymary tylko w klacie szerzej, zasięg ramion boksera. Noszę dozera 3 leaf rozmiar xl i w zimne dni gruby polar. Jest komfortowo. Edytowane 27 Maja 2014 przez lukas277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi