dragond500 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak w temacie szukam obrotowek stara seria Dragon hrt nimfa przynajmniej tak mi sie wydaje ze ten model tak sie nazywa ciezko znalesc zdjecia jedyne jakie znalazlem i chodzi mi o te trzy pierwsze na gorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na multiplikatorze Kamil miał na sprzedanie wiele obrotówek....nawet było kilka podobnych do tych o które pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Od kilku lat nie są produkowane Może słabo się sprzedawały bo lekkie i nie zbyt lotne. Ale to świetne przynęty do płytkiego prowadzenia Ze dwie mam jeszcze, ale teraz to strach rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mam ze dwie lub trzy te nimfy. Poszukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pewnie kupuje w ciemno zawsze mozna uzyc lamety do dociazenia dla mnie to obrotowka naprawde daje rade kiedys na nie lowilem pozniej przestaly mnie interesowac szczupaki a teraz tylko to mam pod nosem a nimfy gdzies w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi