mysz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam kolegów dłubaczy!Mam mały dylemat jaki lakier poliuretanowy "MATOWY" polecacie do woblerów?Szukam w necie HartzLack ale są tylko półmaty, z domalux tylko 2 składnikowe czy takowy nada się ?Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przeciez Domalux jest jednoskaldnikowy. 2in1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) chodzi mi o ten... http://www.domalux.pl/produkty/p/lakier-alkidowo-uretanowy-strong lakier + podkład 2 w 1 źle to ująłem Edytowane 15 Czerwca 2013 przez mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) weź "Hartza " i dokładnie odczekaj dobę między kolejnymi warstwami jeśli dasz za szybko to zepsuje efekt co do domaluxa to też powinien się nadać ale głowy nie dam i jeszcze raz w hartzlack bardzo ważne by dokładnie odczekać wyschnięcia poprzedniej warstwy to tak żeby nie kusiło nie ma co się spieszyć miałem ten pół mat i dla mnie bardziej to mat niż pół Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 dzięki ,dzięki ale kurczę Hrtz jest tylko pół mat a ja potrzebuję matowy zastanawia mnie w domalux to 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 no w sumie jak bez podkładowy to użycie np caponu może ci psuć wszystko wyjdą bąble i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Testuję sobie ostatnio wiele ciekawych rzeczy i wpadł mi w ręce taki oto lakier matowiący nakłada się go na hartzlacka, dwie warstwy są wystarczające. Matowość jest całkowita, przynęta nawet w słońcu nie daje żadnego błysku.Nie wiem jeszcze jak z trwałością, ale warto się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi