Marecki1983 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie sandaczy. Czy ktoś może w tych okolicach poławia te ryby,czy są na 100% w jakims jeziorze? Informatory publiczne jedno,praktyka drugie. Napewno są w Odrze w Szczecinie,ale mi chodzi o jakies zbiorniki bliżej mojej miejscowosci tj. Nowogardu. Pozdrawiam i połamania życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 tam chyba nie doświadczysz zębatego towarzysza toni . A Odra jak najbardziej wg mnie najlepsze łowisko w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowo przybyły, więc proszę o wyrozumiałość. W odpowiedzi na pytanie kolegi to sandacze trafiają się na obydwu zaporówkach w pobliżu Gryfic. Jednak jest to mała populacja tej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Czyli jest jakas nadzieja na Rejowicach i Lisowie.Złowiłes tam osobiscie czy zasłyszane? P.S Zielin koło Mieszkowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak Zielin koło Mieszkowic - od lutego:) Wcześniej okolice Nowogardu. Na Lisowie osobiście na gumę miałem 2 sandacze około 2kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 hehe ZIelin... No to prawie ziomal - wychowałem się z Myśliborzu a pierwsze kroki na rzece stawiałem na Myśli oraz Odrze oj kiedy to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 he he:) szkoda, że tak się minęliśmy... A co w Myśli pływa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam panowie a gdzie te miejscowości są ,Zielenin już wiem a Lisowo i Rejowice ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Łukasz to okolice Gryfic... Jutro na wodzie pogadamy o tym i o owym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie sandaczy. Czy ktoś może w tych okolicach poławia te ryby,czy są na 100% w jakims jeziorze? Informatory publiczne jedno,praktyka drugie. Napewno są w Odrze w Szczecinie,ale mi chodzi o jakies zbiorniki bliżej mojej miejscowosci tj. Nowogardu. Pozdrawiam i połamania życze.Na Nowogardzkim jest i to nie zasłyszane bo osobiście złowiłem i łowię, tylko na verta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Na Nowogardzkim jest i to nie zasłyszane bo osobiście złowiłem i łowię, tylko na verta Odpowiadasz chłopowi po 10 latach jego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 bo sandacza zarybili jakoś w tamtym czasie jak on pisał więc piszę, że już nie musi szukać jak jest pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi