andego Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) tak jak w temacie szukam jakiegoś mało inwazyjnego i podatnego na skręcanie węzła przyponów z wolframu. Może ktoś ma rozpracowane Edytowane 16 Czerwca 2013 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 do przyponow stalowych cos by sie znalazlo, wolframowych nigdy na oczy nie widzialem to nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tego co się oriętuję wiązanie wolframu to- trudna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Kiedyś nad wodą, zostawiając wszystkie przypony w domu (głowę też ), zawiązałem ostatni wolfram, który urwał się przy agrafce na potrójną pętelkę- trzymał jak diabli. Do samodzielnego kręcenia przyponów wolframowych i ich zaplatania, stworzona jest odpowiednia maszynka, z której korzystają chałupnicy, produkując przypony dla Kongera, Mikado itd... Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 teraz zapytam powaznie: macie na mysli wolfram, nie stal a wolfram? stal mozna w 3 minuty zawiazac tak: http://jerkbait.pl/topic/3559-szarpane-haribo-czy-guma-mi%C4%99kka-jerkowana-nie-p%C4%99ka-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-nowy-artyku%C5%82/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 taa wolfram.ja też czasami kombinuję z wiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi