Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jak wiadomo nie jest to piana, ręcznie wszystko rachu ciachu :) trafiają się woblery o standardowej pracy "wąskie X" jak i egzemplarze z odskokami, np. pieszczoch ten najmniejszy jak na razie model ma pracę wąskie X a jednocześnie wykonuje kolebanie,błyskanie bokami ciężko to opisać, jak Maro nagra filmiki może będzie widoczne.

Wiem Tomku że lubisz niebanalność w pracy woblera, jednak wydaje mi się że nasze woblery jednak banalnie pracują - ale łowią.

Edytowane przez obcy91

Nie nie o to mi chodziło ,rozumiem że każdy model ma jakąś przybliżoną ,zbliżoną do siebie pracę ,więc dla normalnego przeciętnego człowieka ,kupca warto by było opisać mniej więcej jak pracuje dany model.Chyba ze każdy pracuje inaczej wtedy należało by napisać że dane modele bardzo różnią się pracą i kupujemy że tak powiem wobler z pracą nieznaną:-).

No bo tak przykładowo chciałbym kupić sobie u was wobka o pracy X ale drobnej więc wchodzę i patrze ten ma pracę drobny X ok. biorę ,no wiesz żeby nie było zdziwienia potem że miała być taka praca a jest taka ,mówię o wielkim uogólnieniu opisów.

Myślę że wam się przyda coś takiego a potem coraz dokładniej opisujcie w miarę postępów tak?.

Ja bym tak zrobił :-) a że to woblery z sercem to nie zaszkodzi a tylko pomoże :-).

Edytowane przez Kielo