Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

miłego oglądania ;) tradycyjnie filmiki tym razem pieszczoszek  złamasek niestety nagrania nie odzwierciedlają w 100 % wszystkiego co chciałbym pokazać a szkoda .....

20ihq3q.jpg

zielony woda szybka ostry nurt jednym słowem ekstremalne warunki dla wabika 

złoty w baaaaaaardzo dużym przybliżeniu 

złoty na spokojnie....

• Like 3

Wszystkie złamaski pracują kapitalnie. Bardzo lubię takie łamańce, chociaż wkurza mnie ich malowanie :), a raczej pilnowanie sciękającego lakieru i czyszczenie oczek.

Edit.

Przeczytałem swojego ostatniego posta w Twoim wątku i chyba się powtarzam :)

Edytowane przez stoner

Dzięki Irek za pochlebne komentarze  ;)  faktycznie to " pilnowanie " lakieru jest uciążliwe ja osobiście wydmuchuje nadmiar lakieru który zbiera się pomiędzy segmentami przez co jestem bez maski wiadomo automatycznie bardzo szybko zaczyna się kręcić w głowie :blink:  więc poświęcenie pełną parą ale warto złamasy wynagradzają cały trud ........

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Rybki dzisiaj nie brały ale przynajmniej udało się nagrać kilka krótkich filmików z ostatniej " bandy " która wyszła z pod mojej ręki jakość filmów niestety słaba..... wybaczcie   :)   

1h8ltf.jpg

potrójne 

podwójne

Edytowane przez maro zebaty
  • Like 3

Jak zwykle rewelacja. Marku cholernie podobają mi się Twoje wobki. Praca wszystkich, które zaprezentowałeś, już przykuła moje oko.

Chyba po świętach uśmiechnę się do Ciebie, gdyż mam nieodpartą potrzebę posiadania Twojego rękodzieła :). Mam miejscówki ze sporymi okazami, które już chyba przyzwyczaiły się do mojego menu, myślę, że Twoje wobki coś na to zaradzą :)

Edytowane przez stoner
  • Like 1

Panie Marku ,pęknie hihi to jest to uch... ale Pana zapodał tych filmików a jak dobrze wszystko widać :-).

Te szpile to trzy różne wobki czy jeden?

dwie różne ;)  pierwszy filmik to ta złota z linią boczną drugi to żółta w kropki trzeci filmik również żółta w kropki tylko nagrany bez zbliżenia kilka filmików nie wyszło reszta wobków się rozeszła ;) 

• 2 tygodnie później...