pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Drut pewnie jakiś dentysty. Czasami producenci wkladają jakiś zwykly i wówczas byle zaczep i oczko odgięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 w tych ostatnich akurat jest 0,6 fajny sztywny kupuję u sprawdzonego sprzedawcy z aledrogo 0,4 nie próbowałem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ( 3 cm ) świeżutkie pachnące 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Widzę, że pędzel coraz lepiej w łapie leży tak trzymaj, już teraz jest super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Genialne te złamasy kurduplasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Te łamańce 3 cm naprawdę świetne ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 malowanie podobne do ostatniego tylko przeznaczenie wobków pod inną rybkę może w końcu uda się coś nagrać woda nie jest dla mnie zbyt łaskawa cały czas brudna..... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fajne te lamance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No proszę Pana co raz to i ładniejsze :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No proszę Pana co raz to i ładniejsze :-). dzięki staram się jak mogę ojjjj.... nie jest łatwo ............ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Im wiecej zrobisz tym progress bedzie rosl Jest duza roznica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Do szprejów już chyba nie ciągnie, co? malowanie klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 nie było weny na pędzel tym razem pistolecik proste szybkie malowanie..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 nie było weny na pędzel tym razem pistolecik proste szybkie malowanie..... Nie zawsze jest Znam to...Ja czasem maluję to jak za kare..Wtedy lepiej odpuścić,nic dobrego z braku weny nie wychodzi zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 tak na szybko obiecane ziomkowi kleniowe " pieszczochy" uff... ciężko się zabrać do dłubania po tak długiej przerwie....... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) zima za pasem ruszamy z temacikiem ..... Edytowane 6 Listopada 2016 przez maro zebaty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 " Jarosław " pierwsze podejście do boleniówek ~ 8.5 cm waga z kotwami ~ 10 gr. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jarosław w akcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Marku wygląd i praca jak dla mnie MIODZIO!!!! nazwa też na czasie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jarosław !!! Jarosław !!! bądą kosić ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Piękne wykonanie, praca nie naganna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pieszczoch to super się kojarzy ale Jarosław? no nie wiem Ps. Co by nie było ja mam w dowodzie napisane Jarosław Woblerek wygląda nieźle jak będzie łowił to i JAROSŁAWA na węde założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pieszczoch to super się kojarzy ale Jarosław? no nie wiem Ps. Co by nie było ja mam w dowodzie napisane Jarosław Woblerek wygląda nieźle jak będzie łowił to i JAROSŁAWA na węde założęZ nazwą tego woba wiąże się dosyć długa i smutna historia ....... wtajemniczeni wiedzą ...... sory jak kogoś rusza ale naprawdę nie mam nic do żadnego Jarosława 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 " Pieszczoch " 3 cm model woblera który robię najczęściej i chyba najchętniej Szczęśliwego Nowego roku 2017 !Aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi