maro zebaty Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 powolutku powolutku ..... może w końcu ten " pyndzel " uda się opanować szpila wobek pod pstrunia 5,5 cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bardzo ładnie proszę Pana :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mnie również się podobują ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Marku, jeśli zmienisz pozycjonowanie jarosława tak aby grzebiet był brzuchem to wobler zyska dodatkową, cenną akcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Marku, jeśli zmienisz pozycjonowanie jarosława tak aby grzebiet był brzuchem to wobler zyska dodatkową, cenną akcję. Dzięki za cenne wskazówki jak mnie znowu weźmie na boleniòwki to bankowo spróbuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Marku malowanie SUPER!!! mam nadzieję że z tej serii coś dla mnie się znajdzie i będziemy ostro testować!!!! ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Pieknie pomalowales te wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) hej może ktoś z Was pomoże koledze po wrzuceniu wobka do domaluxa powstaje taka " skórka pomarańczy " ścinają mi się farby akrylowe nie wszystkie barwy na większości jest oki dodam że używam mieszanki kolorów z różnej maści tj. firm może w tym tkwi problem mogą się nie tolerować ? co zrobić wyrzucić je do kosza i kupić nowe innej jednej firmy ? z góry dziękuję za wszelkie wskazówki Edytowane 12 Stycznia 2017 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Tak się zdarza. Niestety nawet różne kolory tego samego producenta potrafią różnie reagować Akryle których używam (Lidl i Renesans) nie gryzą się z domaluxem, ale... czerwony lubi popłynąć. U mnie działo się tak szczególnie w dwóch przypadkach: - gruba warstwa farby - pomagało przeplatanie warstw koloru warstwami lakieru - choć trochę zgęstniały lakier - chyba dlatego że wolniej spływa Możesz wyeliminować ten efekt pokrywając przed lakierem warstwą przezroczystego akrylu. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez peekol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 c.d. " ciapciania " 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 " Powtóreczka " ciut mocniejsze akcenty 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 dzięki za wskazówki W moim przypadku przeźroczysty lakier akrylowy rówież pomógł. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Fajne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Mają to coś. Próbowałem ciapać trochę ale mi nie wychodzi... Bo ciapać to też trzeba umieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem z filmików ..... próbowałem dzisiaj nagrać szpile z ostatnich ciapciań niestety trochę słabo to wyszło ale i tak wrzucę może następnym razem woda będzie lepsza i słońca trochę więcej zobaczymy Edytowane 26 Marca 2017 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Lubie sobie też szpile " lekko " dociążyć oj.... już nie raz ratowały mi dupsko Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez maro zebaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Siema . Dla mnie sezon wędkarski powoli się kończy więc nie pozostaje nic innego jak zacząć dłubać woby ....... na mały rozruch kilka łamańców sprawdzonych w bojach z kropkami . Hartzlack trochę zmasakrował ostatni etap ale wobki lecą do prywatnego pudła więc spoko jutro cisnę po domaluxa i następnym razem już będą cacane 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Edytowane 25 Października 2017 przez maro zebaty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Bardzo ładne:) pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Edytowane 30 Października 2017 przez maro zebaty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Fajny robal ale pyndzlowanie... miodzio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Taki styl "bochenowski":) Ciekawe, czy to chwilowa odskocznia, czy na stałe pozostanie w repertuarze? Jak po testach? Wygląda, że kotwiczka wystarczy i konstrukcja sama broni się przed dodatkowym obciążeniem. Aż się prosi, aby u Ciebie w wątku więcej takich się pojawiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Tak testowałem ale w wannie niestety choróbsko mnie dopadło i jestem uziemiony ogólnie to ok trochę za mocno pracuje nie potrzebnie dociążyłem dziada z tyłu przód jest za lekki w stosunku do tyłu i z nim walczy objawia się to dość mocną pracą a ja jednak preferuję spokojniejsze klimaty co do dalszej działalności w temacie robactwa to niebawem ciąg dalszy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi