maro zebaty Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Jacku już próbowałem w lecie temat robactwa nie wrzucałem fot bo myślałem że będzie to jednorazowy odskok ale po złowieniu kilku fajnych rybek postanowiłem spróbować czegoś więcej ..... zaległe foty 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Obciął byś główkę i był by z tego majowy Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A jednak, to poważna sprawa:)Będą rozpoznawalne wśród masy robaków krążących po pudełkach wędkarzy;)Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Fajne te wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Piękne łamańce malowanie piękne jednym słowem będą połykane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Kolego ja to Ci chyba zaglądnę do pudełka przy pierwszej lepszej okazji jak się będziemy widzieć zrobię rewizje i mały remanent 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Super barwy :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Super barwy :-). Powiedziałbym, że mocno pstrągowe Klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dokładnie @Pride przygotowane na początek lutego w planach mam zacząć sezon pstrągowy czy pogoda pozwoli zobaczymy ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Jak widzę takie wobki to jeszcze bardziej chce mi się jechać na pstrągi których nigdy nie łowiłem ☺ w tym roku obiecałem sobie że spełnie marzenie ☺ Edytowane 22 Stycznia 2018 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 7.5 cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 O Panie, swietny ten lamaniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Piekny , gratulacje Jaka waga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Świetny minóg! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Piekny , gratulacjeJaka waga? waga pokazuje 4.5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No Marku szalejesz.Widze ze struganie i sztuke malowania mocno poprawiłes i jest bomba.Tylko czemu ja nadal tych wobków niemam w swoich pudłach.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 No Marku szalejesz.Widze ze struganie i sztuke malowania mocno poprawiłes i jest bomba.Tylko czemu ja nadal tych wobków niemam w swoich pudłach.?Dzięki staram się a wobków nie masz bo jakiś czas temu zrozumiałem kilka ważnych rzeczy strugam w drewnie dla siebie ewentualnie dla mega bliskich znajomych szkoda mi tych żmudnych cennych godzin spędzonych nad dłubaniem przy wobkach żeby się " wzbogacić " o te 15 / 20 zł traktuje to jako zabawę małą zajawkę i na bank nie będę z tego żył ..... nic innego Ci nie zostaje tylko dorwać mnie gdzieś nad wodą i pogrzebać mi w piórniku wtedy i Ty będziesz szczęśliwym posiadaczem Bochenów woblerów z sercem hahahaha .... pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Wiem o czym Marku piszesz jak się dłubie ,,z sercem" przy wobkach dbając o najdrobniejsze detale to faktycznie oddawać takie cuda za 15-20 zł to grzech i mimo że tak ładnych woblerków nie robię to wolę rozdać je swoim kolegom za darmo i cieszyć się w raz z nimi ze złowionych ryb mnie bardziej cieszy jak koledzy połowią na moje wobki ryby niż ktoś zapłaci mi za nie jakieś marne grosze za które nawet materiał się nie zwraca pamiętaj że jak spotkamy się nad wodą a pewnie będzie to szybciej niż myślisz haha to ograbię Cię bezlitośnie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dokładnie wolę dać wobsona ziomkowi i sprawić mu przyjemność wtedy i wobler lepiej smakuje hahaha lenistwooooo jest też druga strona medalu.... nie mam jakoś specjalnie parcia na tworzenie więc i powstaje ich garstka....... co za tym idzie ? są smaczniejsze ? hmmm... sam nie wiem Piotrek mam nadzieję że się spotkamy nad pstrągowymi rzeczkami bo właśnie schnie parka łamańców w barwach iście pstrągowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi