Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

No Marku szalejesz.Widze ze struganie i sztuke malowania mocno poprawiłes i jest bomba.Tylko czemu ja nadal tych wobków niemam w swoich pudłach.?

Dzięki staram się ;) a wobków nie masz bo jakiś czas temu zrozumiałem kilka ważnych rzeczy ;) strugam w drewnie dla siebie ewentualnie dla mega bliskich znajomych szkoda mi tych żmudnych cennych godzin spędzonych nad dłubaniem przy wobkach żeby się " wzbogacić " o te 15 / 20 zł traktuje to jako zabawę małą zajawkę i na bank nie będę z tego żył ..... nic innego Ci nie zostaje tylko dorwać mnie gdzieś nad wodą i pogrzebać mi w piórniku wtedy i Ty będziesz szczęśliwym posiadaczem Bochenów woblerów z sercem hahahaha .... ;) pozdrawiam 

• Like 2

Wiem o czym Marku piszesz :) jak się dłubie ,,z sercem" przy wobkach dbając o najdrobniejsze detale to faktycznie oddawać takie cuda za 15-20 zł to grzech i mimo że tak ładnych woblerków nie robię to wolę rozdać je swoim kolegom za darmo i cieszyć się w raz z nimi ze złowionych ryb :) mnie bardziej cieszy jak koledzy połowią na moje wobki ryby niż ktoś zapłaci mi za nie jakieś marne grosze za które nawet materiał się nie zwraca :) pamiętaj że jak spotkamy się  nad wodą a pewnie będzie to szybciej niż myślisz haha to ograbię Cię bezlitośnie ! :)

• Like 1

Dokładnie wolę dać wobsona ziomkowi i sprawić mu przyjemność wtedy i wobler lepiej smakuje hahaha  ;)  lenistwooooo jest też druga strona medalu.... :) nie mam jakoś specjalnie parcia na tworzenie więc i powstaje ich garstka....... co za tym idzie ? są smaczniejsze ? hmmm... sam nie wiem ;)  Piotrek mam nadzieję że się spotkamy nad pstrągowymi rzeczkami bo właśnie schnie parka łamańców w barwach iście pstrągowych   :) 

• Like 1