norbert-10 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Fajne te łamańce jak łączysz te kawałki Drut plećka czy wolfram? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Fajne te łamańce jak łączysz te kawałki Drut plećka czy wolfram?drut 0.6 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak je poukładałeś jak byś chciał coś ukryć Wstaw kiedyś jakiś filmik z tymi ostatnimi łamańcami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Tak je poukładałeś jak byś chciał coś ukryć Wstaw kiedyś jakiś filmik z tymi ostatnimi łamańcami A proszę bardzo pierwszy 4 - częściowy 7,5 cm drugi 3 - częściowy 6 cm i kolejny 3 częściowy odchudzony korpus ster szerszy i mniej dociążony póki co " hicior " w tym sezonie wszystkie postawione w konkretnym prądzie tak łatwiej było nagrać wobki stabilne prowadzone z nurtem wody też bardzo ładnie pracują nie gasną...... pozdrawiam Edytowane 4 Lutego 2018 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Maro, kolory Ci się skończyły? A na serio to fajne pędzlowanie, chociaż... minóg rules! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Maro, kolory Ci się skończyły? A na serio to fajne pędzlowanie, chociaż... minóg rules! Nie wiem czemu ale jakoś zakochałem się w tym malowaniu .... rybki weryfikują i jak narazie ten kolor przypadł im najbardziej do gustu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 praca wobków z ostatniego wypustu na który brakło mi kolorów łapcie ...... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Człowiek, to świnia:) Dostanie fajną rzecz, trzyma latami i sam się zachwyca tym czymś Nie wrzuci do wody, bo zaraz zawiśnie na kołku. Zamknie w pudełku i kilka razy w roku otworzy by się samolubnie nacieszyć.Jednak rękodzielnik potrzebuje czasami odpowiedzi, czy jest dobrze. Zdecydowałem się wyjąć "Bochena" z pudełka i na sprawdzonej wodzie go rozprawiczyć. W tym sezonie klenie kleją się do mnie jak magnesy. Przynajmniej do tej pory;) więc nie było problemów ze złowieniem kolejnych siedmiu sztuk. Wszystkie na łamanego "Bochena". Niestety Marku, ale wobler idzie znowu w odstawkę. Teraz poczeka aż ktoś mnie zabierze na pstrągową rzeczkę. Zadziory przygięte;)pzdr. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Gratuluję rybek Jacku i dziękuję za miłe wieści z frontu cieszę się jak dziecko gdy dostaję informację od znajomych że " bocheny połowiły " początek sezonu zdecydowanie należy do łamańców wyciągaj go z pudełka częściej a on na bank wynagrodzi Ci wiarę w niego pięknymi rybami które w Twoich okolicach nie znają tej przynęty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 A dajże Pan jednego haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 A dajże Pan jednego hahaPodeślij adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Jest jedna istotna sprawa. Trzeba łowić tam, gdzie są ryby. Bo inaczej nawet Markowe łamańce nie pomogą początek sezonu zdecydowanie należy do łamańcówPotwierdzam. W lutym mam osiem wyjść za kleniami. Za każdym razem kończę na 4-7szt. Raz przyzerowałem i raz miałem 12 sztuk. Na łamane woblery złowiłem 80% ryb. Dzisiaj Bochena założyłem na ostatnie minuty łowienia. Miejsce sprawdzone, aby nie stracić na zatopionym kołku.To był piąty kleń z dzisiejszej wędrówki po Bystrzycy.Dla mnie fantastyczny początek sezonu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Jacku szalejesz jutro zabieram się za parkę złamasów dedykowanych pod Twoje rybki napisz mi tylko na priv jak je pomalować ( kolory ) aaaa i gratuluję zimnych kleni pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ja też mógłbym prosić o takiego jednego łamańca no góra dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 pierwsze próby z balsą nie wiem jak to się stało ale przez te kilka lat nawet tego materiału nie miałem w rękach czas najwyższy spróbować ...... jestem pod wrażeniem łatwości wykonania korpusika niebawem mam nadzieję filmiki jak ogarnę temat na warsztat wchodzi metoda " dwóch połówek " więc pewnie wobków będzie do rozdania za " frikacza " mnóstwo nie koniecznie z moją wymarzoną pracą hahahaha.... Jacku jutro jak mi żona nie wymyśli jakiegoś zajęcia to Twoje złamasy zostaną ubarwione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 cnc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Tak Konrad daje radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Hehe trochę tego jest ☺ praca faktycznie szybka i lekka ale strasznie delikatna ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ty leniu, CNC a nie nożyk taaaa? :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 18 Lutego 2018 przez maro zebaty 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witaj Marku,widze ze wobki juz najwyzszych lotów,i wygladaja smacznie testy juz porobiłes na pstragach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witaj Marku,widze ze wobki juz najwyzszych lotów,i wygladaja smacznie testy juz porobiłes na pstragach?sprawdzone w boju z kropkami od kilku sezonów....... w tym pięknie otwarły sezon do dziś koszą aż miło cieszy się micha jak dziecku gdy odbieram mms-a z fotką lub dostaje telefon z pola walki , dlatego się mobilizuje i robię po 2 /3 szt więcej się nie da szybko odchodzi ochota i robi się na siłę nie ma nic gorszego dlatego tego unikam...... fajnie że się podobają robię co mogę żeby były coraz to ładniejsze pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wygladaja swietnie i tez fajnie pracuja,a wcale niemusiałyby wygladac smacznie,najwazniejsze by miały to cos w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi