bencur Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A mogą być jeszcze ładniejsze ? Jak dla mnie nie ma co poprawiać hehe Byłeś dzisiaj nad rzeką ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 żółty , złoty , brąz , mniam oj " moje pstrągi " to lubią ! 6 cm po raz pierwszy w tym w wątku balsa 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 No no pieknosci.Na pierwszy rzut okiem powiedział bym marku ze stylowo podobne do bobesku.Pewnie przez to malowanie ,widze ze odrobiłes bardzo dobrze zadanie w domu.Wielkie gratulacje i chetnie bym obejrzał filmik z praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) No no pieknosci.Na pierwszy rzut okiem powiedział bym marku ze stylowo podobne do bobesku.Pewnie przez to malowanie ,widze ze odrobiłes bardzo dobrze zadanie w domu.Wielkie gratulacje i chetnie bym obejrzał filmik z praca. ja wiem czy podobne ? raczej do Kuby i jego malowania sporo mi brakuje i moich ' ciapanek ' bym nie porównywał do jego talentu ale nie ukrywam że bardzo podoba mi się jego rękodzieło co do filmów proszę bardzo nie mam nic do ukrycia eksperymentuje z balsą i są to moje początki uczę się , poznaję ........ i powiem szczerze wcale nie jest ten materiał taki prosty do ogarnięcia próbuję też metody dwóch połówek więc same nowości na talerzu hahahaha wstępnie jestem zadowolony ale oj... dużo wobków muszę jeszcze chyba popsuć żebym mógł powiedzieć TO JEST TO ! proszę oglądać w HD mam nadzieję że się ziomki nie obrażą i będą dalej podsyłać mmsy ale chociaż jedną wrzucę rybeczkę która zasmakowała bocheńskiego wynalazku ....to tak dla ocieplenia wątku Edytowane 22 Lutego 2018 przez maro zebaty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Praca miodzio a Ty narzekasz I nie bądź taki skromny z tym malowaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dzieki Marku za film.Pracuja swietnie tak jak lubie drobno ale z duza amplituda jak uklejeczki,klenie tez je bardzo polubia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Stało się!Nasza rodzima poczta zebrała kilka zamówień z różnych stron kraju i dzisiaj wszystko razem wylądowało u mnie.Między innymi "Bocheny".I co mam powiedzieć? Lepiej nic nie mówić.Spróbowałem złapać właściwe światło, aby najlepiej, jak umiem, zaprezentować przynęty Marka.Balansowałem, kręciłem i chyba ze 30 zdjęć wyleciało do kosza. Pierwsze najbardziej oddaje rzeczywistość.Jakieś 70% rzeczywistości. Kilka woblerów zagościło u mnie wcześniej. Mają swoją historię i osobną przegrodę w pudełku. A i jeszcze. Są tu rękodzielnicy, że prawie w 100% można rozpoznać ich „dzieci”.Jeżeli komuś uda się osiągnąć taki poziom, to już tylko krok do długowieczności w świecie wędkarskich twórców.Bardzo dobrze, że szuka się nowych pomysłów, ale dobrze mieć na stałe wzory kultowe.Te, które po omacku można rozpoznać, czyja ręka je tworzyła.Nie jest moim zamiarem porównywanie i doszukiwanie podobieństw, czy różnic.Posiadam woblery Marka i Kuby. Jedyne podobieństwo, jakie dostrzegam przy tych woblerach,to bluzgi jakie lecą z mojej strony, że ani tak, ani tak nie umiem Pozdrawiam serdecznie;) Edytowane 23 Lutego 2018 przez jaceen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Fajnie Jacku że dotarły bo już się martwiłem że zaginą w akcji te okonki i cuxs ( ten jasny ) to dzieło Marka Rzenno MRz mojego przyjaciela dzięki któremu ruszyłem z tematem woblerowym to w sumie On pokazał mi co i jak podpowiedział pokazał i trzymał kciuki fajnie jest spotkać na swojej krótkiej życiowej drodze takich ludzi ...... ! dzięki Marku ziomuś piona !!! co do robienia zdjęć to któregoś pięknego dnia delikatnie mówiąc się zdenerwuję i kupie sobie jakiś konkretny aparat bo robienie kilkudziesięciu zdjęć telefonem aby wybrać to jedno dwa jest męczące i upierdliwe ....... mam nadzieję że dzięki Naszym wobsonom Jacku będziesz czuł" ciary " na plecach bardzo często holując swoje grube tłuste klenie czego Ci życzę z całego serca trzymam kciuki i połamania . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) no to " siup " w lakierek balsa c.d. Edytowane 24 Lutego 2018 przez maro zebaty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Panie ja to chyba będę musiał wpaść do Ciebie na szybki kurs malowania haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 świeżutkie gotowe do boju filmiku nie wrzucam wobki pracują podobnie jak ostatnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 balsa 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Kurka jak ty marku to dłubiesz takiego przegubowca,ja bym rece do łokci poobcinał szacun.Pieknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jeden z wątków który odwiedzam coraz częściej i coraz częściej mnie zaskakuje. Bardzo urokliwe malowanie Marku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dzięki Panowie staram się jak tylko potrafię trochę zaczyna mnie wkurzać ta balsa bo nie mogę ogarnąć obciążenia ale z reguły " uparta menda " jestem i prędzej czy później i to opanuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Oj Mark, pięknie wychodzi Ci operowanie pędzlem Tak trzymaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 " Bajkowe Woblery " pomalowane ooooo.... tak z nudów w ramach ćwiczenia ręki ( balsa ) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 To ja sie przenosze w swiat tych bajkowych woblerów jak je widze,rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Bajkowe woblery to przełom wreszcie zaczynam kumać tą balsę jeszcze kilka drobnych poprawek i będzie git oglądajcie w HD sorki że taki krótki ale ten jeden wyszedł w miarę przyzwoicie ...... Edytowane 28 Lutego 2018 przez maro zebaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pięknie pracuje ! Woblery klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Liptony Bocheńskie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 5 i 6 cm balsa 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Super się prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dla mnie bomba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Malowanie z pewnością pracochłonne ale efekt robi bardzo pozytywne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi