Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No no pieknosci.Na pierwszy rzut okiem powiedział bym marku ze stylowo podobne do bobesku.Pewnie przez to malowanie ,widze ze odrobiłes bardzo dobrze zadanie w domu.Wielkie gratulacje i chetnie bym obejrzał filmik z praca.

ja wiem czy podobne  ? raczej do Kuby i jego malowania sporo mi brakuje i moich ' ciapanek ' bym nie porównywał do jego talentu ale nie ukrywam że bardzo podoba mi się jego rękodzieło :)

co do filmów proszę bardzo nie mam nic do ukrycia eksperymentuje z balsą i są to moje początki uczę się , poznaję ........ i powiem szczerze wcale nie jest ten materiał taki prosty do ogarnięcia próbuję też metody dwóch połówek więc same nowości na talerzu  hahahaha  wstępnie jestem zadowolony ale oj... dużo wobków muszę jeszcze chyba popsuć żebym mógł powiedzieć TO JEST TO ! 

proszę oglądać w HD

mam nadzieję że się ziomki nie obrażą i będą dalej podsyłać mmsy ale chociaż jedną wrzucę rybeczkę która zasmakowała bocheńskiego wynalazku ....to tak dla ocieplenia wątku :)

qqeouo.jpg

Edytowane przez maro zebaty
  • Like 14

Stało się!

Nasza rodzima poczta zebrała kilka zamówień z różnych stron kraju i dzisiaj wszystko razem wylądowało u mnie.

Między innymi "Bocheny".

I co mam powiedzieć? Lepiej nic nie mówić.

Spróbowałem złapać właściwe światło, aby najlepiej, jak umiem, zaprezentować przynęty Marka.

Balansowałem, kręciłem i chyba ze 30 zdjęć wyleciało do kosza. Pierwsze najbardziej oddaje rzeczywistość.

Jakieś 70% rzeczywistości.

post-55449-0-41754100-1519410254_thumb.jpg

post-55449-0-12277700-1519410406_thumb.jpg

Kilka woblerów zagościło u mnie wcześniej. Mają swoją historię i osobną przegrodę w pudełku.

post-55449-0-72691800-1519410488_thumb.jpg

A i jeszcze. Są tu rękodzielnicy, że prawie w 100%  można rozpoznać ich „dzieci”.

Jeżeli komuś uda się osiągnąć taki poziom, to już tylko krok do długowieczności w świecie wędkarskich twórców.

Bardzo dobrze, że szuka się nowych pomysłów, ale dobrze mieć na stałe wzory kultowe.

Te, które po omacku można rozpoznać, czyja ręka je tworzyła.

Nie jest moim zamiarem porównywanie i doszukiwanie podobieństw, czy różnic.

Posiadam woblery Marka i Kuby. Jedyne podobieństwo, jakie dostrzegam przy tych woblerach,

to bluzgi jakie lecą z mojej strony, że ani tak, ani tak nie umiem :doh: :clappinghands: 

post-55449-0-08633200-1519410609_thumb.jpg

Pozdrawiam serdecznie;)

post-55449-0-39196400-1519411811_thumb.jpg

Edytowane przez jaceen
  • Like 5

Fajnie Jacku że dotarły bo już się martwiłem że zaginą w akcji ;) te okonki i cuxs ( ten jasny ) to dzieło Marka Rzenno MRz mojego przyjaciela dzięki któremu ruszyłem z tematem woblerowym  to w sumie On pokazał mi co i jak podpowiedział pokazał i trzymał kciuki fajnie jest spotkać na swojej krótkiej życiowej drodze takich ludzi ...... !  dzięki Marku ziomuś  piona !!! co do robienia zdjęć to któregoś pięknego dnia delikatnie mówiąc się zdenerwuję i kupie sobie jakiś konkretny aparat bo robienie kilkudziesięciu zdjęć telefonem aby wybrać to jedno dwa jest męczące i upierdliwe ....... mam nadzieję że dzięki Naszym wobsonom Jacku będziesz czuł" ciary " na plecach bardzo często holując swoje grube tłuste klenie czego Ci życzę z całego serca trzymam kciuki i połamania .

• Like 2

• 2 tygodnie później...