jabadaon Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kolejny twórca, którego przynęty mnie urzekły ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 jeszcze lakier ........ jak ogarnę kółeczka łącznikowe do tych cukierasów to coś ponagrywamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (...) jak ogarnę kółeczka łącznikowe do tych cukierasów (...) W czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Na allegro kupowałem o średnicy 2 mm kurcze nie mogę ich namierzyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 2 mm? Masz na myśli średnicę wewnętrzną, czy zewnętrzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wychodziło 2 mm z lekkim haczykiem czyli wewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wrzuć mi na priv adres, to na "załatanie dziur" garstkę podeślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Super już podsyłam. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ładniusie łamanych z trzech czesci jeszcze niemiałem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2018 przez maro zebaty 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Maro, Ty też?Oczka nie wyczyszczone, stery również Takie zdjęcie pozostawia wrażenie niechlujnej pracy i cała ciężka robota włożona w przynętę gdzieś ulatuje. Szkoda Twoich dzieł tak marnować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przepraszam poprawie się wolnego czasu jak na lekarstwo a chęć " pochwalenia się " taka duża...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Bocheńskie wynalazki pod tytułem " Boleń " udało się wyskoczyć coś nagrać z ostatnich projektów ...... drobniutka szybka praca taka ala cykada fajne szybkie lusterkowanie do ekspresu jak znalazł . tutaj trochę wolniej lusterkowanie "głębsze " spokojniejsze ale wyrazniejsze preferowane tempo prowadzenia przynęty średnie Edytowane 29 Grudnia 2018 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Panie zajefajne tylko powiedz mi czy na tym pierwszym filmiku ja dobrze widzę ? mały jakby ster na grzbiecie ? co to robi i co ma na celu ? pytam bo nie widziałem jeszcze czegoś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 widziałem ten patent w " chinolach " z aliexpress .... chyba tylko da się go zastosować w tego typu woblerach ( oczko na grzbiecie ) chyba ? nie próbowałem w innych konstrukcjach w moim przypadku woby mocno przyśpieszyły praca zrobiła się bardzo drobna lusterkowanie również szybkie drobne fajnie migotliwe nie miałem jeszcze takich boleniówek ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Daj znać jak się sprawdzą w sezonie faktycznie widziałem coś takiego w chinolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Tym razem trochę mniejszy kaliber ..... cel - małe / średnie rzeczki kleń , jaź , pstrąg , okoń 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ojjjjjj będzie dawał rybki, oj będzie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 widziałem ten patent w " chinolach " z aliexpress .... chyba tylko da się go zastosować w tego typu woblerach ( oczko na grzbiecie ) chyba ? nie próbowałem w innych konstrukcjach w moim przypadku woby mocno przyśpieszyły praca zrobiła się bardzo drobna lusterkowanie również szybkie drobne fajnie migotliwe nie miałem jeszcze takich boleniówek ........ W normalnych woblerach też się da , odpowiednia odległość nacięcia i kąt :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Będzie trzeba spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi