Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Śliczne wobki, dostałem bardzo podobnego. Super wykonane, stabilne w nurcie i dobra akcja

Dzięki mam nadzieję że równie ładnie będą  łowić .......

Byłem dzisiaj ustawić kilka wobków z ostatnich projektów które tu prezentowałem to przy okazji nagrałem filmiki..... drobno i szybko tak jak lubię .......

• Like 5

Próbowałem, ale nic się nie udało. Najgorsze jest to, że przedwczoraj jechałem na ryby i nie mogę go nigdzie namierzyć, a nie przypominam sobie żebym go urwał....

Dokładnie taka miał akcje drobna i szybką:)

Edytowane przez zator

Piękne wobki ,konkretne kombinacje/poszukiwania ,konkretne filmiki :-).

A czemu te stery w tych łamanych ostatnich takie grube ,element obciążenia?

Dzięki za miłe słowa fajnie czytać takie posty ........  co do sterów faktycznie służy jako dodatkowe obciążenie nie zdawałem sobie sprawy do tej pory jak grubość sterów jest ważna w wyważeniu woblera zwłaszcza jak się struga w balsie .......

Edytowane przez maro zebaty
  • Like 1

• 4 miesiące temu...

Hej. 

Brzegowo sumowy spinn wciąga coraz bardziej dlatego postanowiłem zrobić sobie wobki pod swoją wodę żeby przyjemność była jeszcze większa ;) mam mały problem może Ktoś z Was poratuje mnie sterami 2 / 3 szt . gruby poliwęglan część robocza tak około 3cm na 3 cm jestem w posiadaniu płytek lecz do takich wobków się nie nadają oczywisćie zwrócę za przesyłkę i postawię browara ,  Konradowi na razie nie będę zawracał gitary bo nie wiem czy będę kontynuował tą drogę z góry dziękuję 

1tzl4gxiyirz_t.jpg

• Like 3

• 4 lata później...

Wydaje się mi, że spora część "rękodzielników" dąży do odwzorowania przynęt dość popularnych i teraz w modzie, dmuchanych;) (czyt. wydmuszek:) Idą na łatwiznę. Nawet w ozdabianiu nie wysilają się i nie tworzą swojego stylu.

Bierzesz kolego jeden z drugim i...wrzucasz tysiące woblerów bez logo do wielkiego kosza. Mieszasz. Wyciągasz takie cudeńko. Pytają cię, czyja to robota? Na takim pytaniu żaden ze startujących w "1 z 10" nie powinien odpaść;) Taka sytuacja:)

Piękne to wszystko:) :good:

pzdr., Jacek

• Like 2