maro zebaty Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 OK fajnie a pracę opiszecie tych wobków czy tylko ogólne walory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 może uda mi się w tym tygodniu wyskoczyć nad wodę to postaram się nagrać parę filmików z pracą bochenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Filmiki fajna sprawa ,ale opis zwykły tez wystarczy ,dla zainteresowanych a wobki ładne to ważna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Jak wiadomo nie jest to piana, ręcznie wszystko rachu ciachu trafiają się woblery o standardowej pracy "wąskie X" jak i egzemplarze z odskokami, np. pieszczoch ten najmniejszy jak na razie model ma pracę wąskie X a jednocześnie wykonuje kolebanie,błyskanie bokami ciężko to opisać, jak Maro nagra filmiki może będzie widoczne.Wiem Tomku że lubisz niebanalność w pracy woblera, jednak wydaje mi się że nasze woblery jednak banalnie pracują - ale łowią. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Nie nie o to mi chodziło ,rozumiem że każdy model ma jakąś przybliżoną ,zbliżoną do siebie pracę ,więc dla normalnego przeciętnego człowieka ,kupca warto by było opisać mniej więcej jak pracuje dany model.Chyba ze każdy pracuje inaczej wtedy należało by napisać że dane modele bardzo różnią się pracą i kupujemy że tak powiem wobler z pracą nieznaną:-).No bo tak przykładowo chciałbym kupić sobie u was wobka o pracy X ale drobnej więc wchodzę i patrze ten ma pracę drobny X ok. biorę ,no wiesz żeby nie było zdziwienia potem że miała być taka praca a jest taka ,mówię o wielkim uogólnieniu opisów.Myślę że wam się przyda coś takiego a potem coraz dokładniej opisujcie w miarę postępów tak?.Ja bym tak zrobił :-) a że to woblery z sercem to nie zaszkodzi a tylko pomoże :-). Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ładniusie są te twoje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zapraszamy na nasz profil https://www.facebook.com/bochenyteamPrzewidziane konkursy z nagrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mi się bardzo podobają wobki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) udało się dzisiaj nagrać kilka filmików z pracą moich wobasówzacznę od "pieszczocha" długość ok 2,5 cm waga ok 1.5 g a tu już jego praca View My Video View My Video Edytowane 21 Grudnia 2013 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 hmmm... po przerobieniu spadła jakość filmu postaram się coś z tym zrobić ale nie obiecuję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 "klusek" długość 3.5 cm waga ok. 2.5 g. jego praca View My Video 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 " szpila " która ostatnio została rozcięta na dwie i trzy części ich praca View My Video View My Video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 jakość filmów zostawia wiele do życzenia ale nic więcej na obecną chwilę nie jestem w stanie poprawić w przyszłości planuję kupić coś do przyzwoitego kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Fajnie że filmiki wstawiasz a że ciężko jest to ja wiem :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 a to już nowość którą będziemy z Markiem testować w sezonie 2014 Wobler 2,3cm. 2,5g. Slim Wobler 2cm. 3g. Fat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dodam od siebie że są to dwa modele ale tylko jeden zawita w Bochen team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Fajnie że po dłuższej przerwie pokazaliście znowu swoje wobki, jest u was na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi