Skocz do zawartości

Bocheny woblery z sercem...

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

koledzy twórcy jest ktoś tu taki kto podejmie się opisania pracy woblera rzetelnie i ze szczegółami :) tylko potrzebuję fachowca który nie owija w bawełnę i napiszę co i jak ?  najlepiej ktoś kto cieszy się na tym forum dużą fachowością w temacie budowy przynęt ;)

Edytowane przez maro zebaty

udało mi się ostatnio udoskonalić mój stary model woblerka kleniowego ( dzięki Pablo za inspirację ) odbiega on od wszystkich innych pracą chciałbym poznać zdanie kogoś z tego forum kto jest w budowie przynęt po prostu dobry :)  podaj dane na priv wyślę Ci jednego a ty skrobniesz potem parę słów co o tym sądzisz oki ? pewnie strzelam sobie w kolano ale do odważnych świat należy :rolleyes: tylko nie patrz na malowanie czy estetykę to jeszcze trenuję i dużo mi brakuje chodzi mi tylko o pracę woblera pozdrówka

Edytowane przez maro zebaty

OK ale jeśli chodzi o jedną nie powtarzalną sztukę to wybacz ale to nie ma sensu.

Co innego jeśli wyślesz mi np. 10 ,wtedy warto i skrobnę ci całkowicie obiektywny ,rzetelny opis przynęt ,oczywiście woblery odeślę.

Edytowane przez Kielo
  • Like 1

No i bardzo fajnie ,jeśli będą powtarzalne i praca będzie odpowiednia to bardzo dobrze :-).

no dobra a może taki przykład : jest seria powiedzmy 15 szt wszystkie maja szybką drobną pracę ale myki na boki i migotliwość są większe lub mniejsze ale mimo wszystko są to można zaliczyć takie wobki do powtarzalności  ?  

Moim skromnym zdaniem jeśli zrobisz 100 i powiedzmy 90% ma taką samą akcję podstawową czyli np. tak jak napisałeś drobną ,szybką akcję ,powiedzmy Y to jest pięknie ,inne rzeczy to już dodatki :-)

Przecież nie ma czegoś takiego jak myki czy błyskanie bardziej co jakiś czas to fikcja ,kłamstwa ,pomyłki :-).

Edytowane przez Kielo
  • Like 2