maro zebaty Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 kolejne wypociny w malowaniu " standard " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wyrosły jak opieńki na pieńku .Rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Te z ostatniego zdjęcie malowane ala okonek bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) koledzy twórcy jest ktoś tu taki kto podejmie się opisania pracy woblera rzetelnie i ze szczegółami tylko potrzebuję fachowca który nie owija w bawełnę i napiszę co i jak ? najlepiej ktoś kto cieszy się na tym forum dużą fachowością w temacie budowy przynęt Edytowane 9 Grudnia 2014 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/37265-o-woblerach-troszk%C4%99-inaczej-i-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy ja się cieszę fachowością ,na pewno nie owijam w bawełnę :-) , nie widzę problemu ,mogę to zrobić ,chodzi o określony model ,czy pojedyńczą sztukę?Sami nie możecie określić? Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) udało mi się ostatnio udoskonalić mój stary model woblerka kleniowego ( dzięki Pablo za inspirację ) odbiega on od wszystkich innych pracą chciałbym poznać zdanie kogoś z tego forum kto jest w budowie przynęt po prostu dobry podaj dane na priv wyślę Ci jednego a ty skrobniesz potem parę słów co o tym sądzisz oki ? pewnie strzelam sobie w kolano ale do odważnych świat należy tylko nie patrz na malowanie czy estetykę to jeszcze trenuję i dużo mi brakuje chodzi mi tylko o pracę woblera pozdrówka Edytowane 10 Grudnia 2014 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) OK ale jeśli chodzi o jedną nie powtarzalną sztukę to wybacz ale to nie ma sensu.Co innego jeśli wyślesz mi np. 10 ,wtedy warto i skrobnę ci całkowicie obiektywny ,rzetelny opis przynęt ,oczywiście woblery odeślę. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ok to zrobimy tak że wrócimy do tematu ( ostatnia seria poszła w świat ) w tej chwili zabrałem się za łamańce trochę mi przy nich zejdzie ale zaraz po nich zabieram się za " pieszczochy " o których mowa była wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No i bardzo fajnie ,jeśli będą powtarzalne i praca będzie odpowiednia to bardzo dobrze :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No i bardzo fajnie ,jeśli będą powtarzalne i praca będzie odpowiednia to bardzo dobrze :-). no dobra a może taki przykład : jest seria powiedzmy 15 szt wszystkie maja szybką drobną pracę ale myki na boki i migotliwość są większe lub mniejsze ale mimo wszystko są to można zaliczyć takie wobki do powtarzalności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Moim skromnym zdaniem jeśli zrobisz 100 i powiedzmy 90% ma taką samą akcję podstawową czyli np. tak jak napisałeś drobną ,szybką akcję ,powiedzmy Y to jest pięknie ,inne rzeczy to już dodatki :-)Przecież nie ma czegoś takiego jak myki czy błyskanie bardziej co jakiś czas to fikcja ,kłamstwa ,pomyłki :-). Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Marku macie jakiś problem ,jak coś to pisz jak mogę to pomogę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Chodziło mi o to że w różnych woblerach te błyskanie i te myki się trochę różnią czyli np.w jednym woblerze odejścia na boki są większe a w drugim trochę mniejsze podobnie z migotliwoscią w jednym większa w drugim mniejsza....hmm... trochę namieszałem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Spoko luzik ,jak będziesz juz miał to wysyłaj i się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 znowu słaby ten film ale wrzucę jak już go mam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zmień uprawnienia na yt na ,,Publiczne" ,bo nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 No niezły wariat! Widać głównie po żyłce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi