maro zebaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Grudnia 2014 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bardzo fajne wobaski ,każdy pracuje troszkę inaczej ,miłe lustereczko ,pracę podstawową cięzko określić ale wydaje mi się że wszystkie tam masz :-) ,myczki miodzio i wężyk nawet jest w jednym ,jeszcze spróbuj zrobić takiego jak na filmiku nr. 4 ale o jeszcze drobniejszej pracy.W końcu konkrety ktoś zapodał :-):-):-).Teraz szlifuj warsztat ,żebyś mógł takie robić na zawołanie :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 fajnie że się podobają szlifuje szlifuje ale do powtarzalności to mi jeszcze duuuuuuuuuuużo brakuje jest już lepiej niż w tamtym sezonie zimowo woblerowym ale myślę ze teraz to będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oby było już tylko lepiej :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 łamańce piąteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 nie widać dokładnie na filmie ale ładnie odskakują i lusterkują nie wywala ich nawet w megaaaaa nurcie ładnie trzymają się wody pstragów kilka już złowiły ale model z zeszłego roku był on bardziej pękaty grubszy cięższy te są o połowę mniejsze drobniejsze i praca oczywiście bardziej atrakcyjna sezon 2015 pokażę na co je stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 no to zaczynamy prawdziwe struganie oby zapału nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Szymon wrzuć lepiej te kluchy bo zdjęcia fajne pstrykłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Super klusek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 kilka nowości 2 cm waga 1.4 - 1.5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 już nie mogę doczekać się testów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dlaczego te łamańce takie malutkie? W takim wykonaniu ale 10 cm by się zdały i z 25 gram wagi. Kształt identyczny najchętniej a dolna kotwica w środkowym korpusiku nie w przednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 większość mojego sezonu to " kleń " raczej szukam przynęt mniejszych łowie na lekko a łamańce które wykonuję te 5 cm okazują się bardzo dobra przynętą ale trochę za dużą albo nie mogę zaciąć ryby albo ją uszkadzam bo przeważnie zapięta jest np. za oko stąd próby stworzenia czegoś mniejszego myślę ze takiego maluszka kluchy będą wciągać nosem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 zrób takiego w rozmiarach o jakim pisałem, nie pod klenia a pod szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fajne , ale czemu te oczka brzuszne takie nieśmiałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fajne , ale czemu te oczka brzuszne takie nieśmiałe? raczej estetyka kiedyś nie zwracałem na to uwagi lecz z czasem stwierdziłem że czym mniejsze oczko brzuszne tym bardziej mi się podoba efekt końcowy wizualny stąd takie małe te oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pomyślałem że po prostu będzie ciężko uzbrajać jak jeszcze dojdzie lakier, ale wiadomo każdy ma swoje "zboczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 dokładnie każdy lubi coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ładne wobki i fajne kolorki. Te szaro, złote pstrążki z ciemnym grzbietem wyglądają kozacko... Oj rybki będą się nabierały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 łamańce mi się podobają tylko kurde nic w kolorystyce pod szczupłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 łamaniec 4 cm jego praca podwójnie połamana piąteczka jej praca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) trochę mocniejszy akcent " szpila " 5 cm jej praca potrójny grzeczny łamaniec 5 cm jego praca Edytowane 15 Stycznia 2015 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi