spinnerman Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Łamaniec akcja kapitalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Marku Szpile KLASA !!!!! Pamiętaj o mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Piotrek odłożone czekają na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 mam nadzieję że kluchony polubią tego woblera 3.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Uuu! Ten bardzo ciekawy. Z Celownikiem . Jak wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ta fluo pomarańczowa dupka to nie mój pomysł już gdzieś widziałem ten patent postanowiłem spróbować zobaczyć jak zareagują kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jak możesz to nakręć pracę. Jaka waga tych złamasków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) wobler nawet złowił dzisiaj kleksa waga około 1.9 g Edytowane 21 Marca 2015 przez maro zebaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fajnie zamiata ten celownik Kleniołówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W dwuszeregu zbióóóóórka! Fajowe, klenie nie będą miały łatwego życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 pierwsza próba stworzenia woblera pod OS-a który powstał w mojej okolicy wymogiem jest jedna bezzadziorowa kotwica wobki mają 4 cm pstrążek waga 2,2 uklejeczka 2,6 jak woda się wyklaruję to wrzucę filmik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Marku szalejesz, oj szalejesz rybki będą miały "Bochenowy zawrót głowy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) szału nie ma d... nie urywa ale wrzucam obiecane filmiki pomimo że wobler nie spełnił moich oczekiwań praca..... no cóż ...brak migotliwości o którą ostatnio tak walczę w moich woblerach tym razem nie istnieje niebawem bankowo ponowie próbę ... Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 pierwsze próby małego tuningu moich wynalazków z chęcią bym go przetestował piękne te wobaski robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Sid Vicious reinkarnował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo90 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 podwies go na zylce w akwarium zeby welonki mialy towarzystwo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 31 Lipca 2015 przez maro zebaty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Bardzo ładnie oryginalnie wyglądają. szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Marku wobki jak zawsze z SERCEM....!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) ciąg dalszy " szpil " ładnie ostatnio połowiłem pstrunków na ten model wobler idealny do łowienia z prądem rzeki filmiki nagrane w ekstra szybkim nurcie i wolniejszym mam nadzieję że widać na filmikach ładne lusterko i myczki pozdrawiam zaglądających do mojego tematu Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 połamane szpile 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No nieźle się zapowiadają i wydaje mi się, że grubo w wodzie zamieszają.Osobiście bardzo lubię takie "złamasy", tylko roboty przy nich troszku więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 noooo.. roboty jest sporo ale warto fajnie łowią dorzucam podglądowe filmiki z ich pracą ( woda bardzo szybka mocny nurt ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi