maro zebaty Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Edytowane 17 Września 2015 przez maro zebaty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Edytowane 8 Października 2015 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 pieszczoch złamas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 miłego oglądania tradycyjnie filmiki tym razem pieszczoszek złamasek niestety nagrania nie odzwierciedlają w 100 % wszystkiego co chciałbym pokazać a szkoda ..... zielony woda szybka ostry nurt jednym słowem ekstremalne warunki dla wabika złoty w baaaaaaardzo dużym przybliżeniu złoty na spokojnie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wszystkie złamaski pracują kapitalnie. Bardzo lubię takie łamańce, chociaż wkurza mnie ich malowanie , a raczej pilnowanie sciękającego lakieru i czyszczenie oczek. Edit.Przeczytałem swojego ostatniego posta w Twoim wątku i chyba się powtarzam Edytowane 17 Października 2015 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dzięki Irek za pochlebne komentarze faktycznie to " pilnowanie " lakieru jest uciążliwe ja osobiście wydmuchuje nadmiar lakieru który zbiera się pomiędzy segmentami przez co jestem bez maski wiadomo automatycznie bardzo szybko zaczyna się kręcić w głowie więc poświęcenie pełną parą ale warto złamasy wynagradzają cały trud ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 kolejne wobki w drodze a ja jeszcze nie zdążyłem wrzucić filmików z ostatniego wypustu pieszczochów udało się dzisiaj coś nakręcić więc wrzucam ..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zajeb.... że wstawiasz te filmiki ,straszni mi się podobają :-) ,tak powinno to wyglądac :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 dokładnie też mam takie zdanie każdy twórca powinien pokazywać pracę swoich przynęt wtedy to ma sens......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2015 przez maro zebaty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) szaro - buro ...... wiem wiem oczy wkleiłem odwrotnie tak podoba mi się bardziej " kluski " 4 cm Edytowane 11 Listopada 2015 przez maro zebaty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 5 - 5,5 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wyglądają bardzo killerowato super robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Rybki dzisiaj nie brały ale przynajmniej udało się nagrać kilka krótkich filmików z ostatniej " bandy " która wyszła z pod mojej ręki jakość filmów niestety słaba..... wybaczcie potrójne podwójne Edytowane 20 Grudnia 2015 przez maro zebaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 c.d. szpila mój AS pstragowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jak zwykle rewelacja. Marku cholernie podobają mi się Twoje wobki. Praca wszystkich, które zaprezentowałeś, już przykuła moje oko.Chyba po świętach uśmiechnę się do Ciebie, gdyż mam nieodpartą potrzebę posiadania Twojego rękodzieła . Mam miejscówki ze sporymi okazami, które już chyba przyzwyczaiły się do mojego menu, myślę, że Twoje wobki coś na to zaradzą Edytowane 20 Grudnia 2015 przez stoner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Panie Marku ,pęknie hihi to jest to uch... ale Pana zapodał tych filmików a jak dobrze wszystko widać :-).Te szpile to trzy różne wobki czy jeden? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Panie Marku ,pęknie hihi to jest to uch... ale Pana zapodał tych filmików a jak dobrze wszystko widać :-).Te szpile to trzy różne wobki czy jeden? dwie różne pierwszy filmik to ta złota z linią boczną drugi to żółta w kropki trzeci filmik również żółta w kropki tylko nagrany bez zbliżenia kilka filmików nie wyszło reszta wobków się rozeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 aaaaaaaa ....... właśnie ten trzeci filmik jest nagrany z prądem rzeki czyli tak jak ja łowię na mniejszych ciurkach i strumykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Marek, woblerki pracują kusząco, pięknie lusterkują czyli praca palce lizać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Szpila z pierwszego filmiku ,troszkę krótki on jest ale jeśli takie rzeczy wyczynia to kiś jak ogórasa w słoiku :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Marku praca wobków dla mnie REWELACYJNA!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 3 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 praca wobków ( post wyżej ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 świeżutkie pachnące za kilka dni nauka pływania ( pieszczoch 3 cm ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi