ciavez Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Fajne pieszczochy, na jaką głębokość schodzą ? a praca niezły wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Fajne pieszczochy, na jaką głębokość schodzą ? a praca niezły wariat ciężko powiedzieć miedzy 0,5 a 1 m jeśli chodzi o pracę to jak oglądałeś dwa ostatnie filmiki które wrzuciłem to były pieszczochy ale z oczkiem w sterze taki eksperyment praca faktycznie dosyć znaczna ale fajnie można ją sobie uspokoić wyginając oczko do góry za kilka dni dorzucę filmiki z dzisiejszych pieszczochów Edytowane 11 Stycznia 2016 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 łamańce które obiecałem czas zacząć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Podwójny i szpila, super. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Marku widzę, że nie marnujesz czasu i tak trzymaj!!!!!! rób wobki bo już niedługo pstrągi się zaczną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 świeżutkie pachnące za kilka dni nauka pływania ( pieszczoch 3 cm ) udało się ustawić ostatnią partię niestety brak słońca przekłada się na jakość filmu woblery muszę wysłać do nowych właścicieli i nie będę miał okazji nagrać kolejnych muszą wystarczyć takie ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 przełamałem się mój pierwszy raz z PYNDZLEM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak na pierwszy raz z "Pyndzlem" to zazdroszczę zdolności... Gdzie można taki fajny zestaw do malowania nabyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Super początek do psikania pewnie już nie wrócisz, przynajmniej tak było w moim przypadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak na pierwszy raz z "Pyndzlem" to zazdroszczę zdolności... Gdzie można taki fajny zestaw do malowania nabyć? sklep papierniczy w mojej miejscowości ale tubki strasznie małe będę musiał poszukać czegoś większego ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Super początek do psikania pewnie już nie wrócisz, przynajmniej tak było w moim przypadku fajna zabawa z tymi farbkami zobaczymy czy złapię bakcyla na razie to rozkminiam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Efekt super! Mieszałeś kolory, czy z tubki od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Efekt super! Mieszałeś kolory, czy z tubki od razu? z tubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 korpusy ćwiczebne pomalować , zmyć ,pomalować, zmyć .......w końcu zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 przełamałem się mój pierwszy raz z PYNDZLEM Ladnie wyszlo jak na pierwszy raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaka8281 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ile poświęciłeś czasu na nauke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ile poświęciłeś czasu na nauke.To są moje pierwsze próby nigdy jeszcze nie malowałem pędzlem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 kolejne próby..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Te zielone wyglądają bosko. Jak na pierwsze pędzlowe malowanko, to pełen szacunek. Ja mam z pędzlem problemy, wolę malować czymkolwiek innym i raczej idzie on w odstawkę, (może jeszcze nie trafiłem na ten naprawdę dobry ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Marku malowanie pierwsza klasa!!!! rozwijasz się i dobrze! tak trzymaj!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 hej;) jakiej grubosci drut używasz ?? na oczka? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Drut przez całość czy wkrętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Oczywiście stelaż przez cały korpus a drut jaki przeważnie używam to 0,6 Max 0,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 bo wyglada na cienki drucik a szukam takiego 0,4 mm ale dosc sztywnego,bo ostatnio kupiłem 0,4mm na znanym portalu i był miekki jak włos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi