Skocz do zawartości

Nad Wisłą

wujek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Bardzo piękne zdjęcia,@wujek może warto zrobić zasiadkę na bielika i być może uda Ci sie go z bliska uwidocznić na fotce

Zdjęcia nie są jakieś bardzo dobre, robione przy okazji, ale rzeczywiście myślę żeby zaczaić się na bielika bo na tyle regularnie je widuję że można poważnie o tym pomyśleć. Dzisiaj widziałem je 3 razy. Niestety jak mnie zobaczą omijają mnie szerokim łukiem.

Bardzo piękne zdjęcia,@wujek może warto zrobić zasiadkę na bielika i być może uda Ci sie go z bliska uwidocznić na fotce

Zdjęcia nie są jakieś bardzo dobre, robione przy okazji, ale rzeczywiście myślę żeby zaczaić się na bielika bo na tyle regularnie je widuję że można poważnie o tym pomyśleć. Dzisiaj widziałem je 3 razy. Niestety jak mnie zobaczą omijają mnie szerokim łukiem.

Jeśli widzisz je regularnie w tym samym miejscu to warto sie przyczaić,chociaż wiem ze takie wyczekiwanie w krzakach może potrwać nawet cały dzień i nie zawsze sie uda,ale myślę ze sobie poradzisz,czekam na taka fotkę z niecierpliwością :)Fajnie by było uwiecznić takiego bielika jak chwyta z nad wody np. kaczkę,ależ to by było piękne zdjęcie

• 1 miesiąc temu...

Czyli generalnie gatunek obcy tak jak np:karpie :D,

ale powiem szczerze że urzekły mnie swoim wyglądem.

A jako ciekawostkę powiem że w tym samym miejscu gdzie zadomowiły się w/w kaczuchy od kilku lat mieszka sobie również żół czerwonolicy dość słusznych rozmiarów.

Tak sobie myślę że powoli strach chodzić po nadwiślanej dżungli, jeszcze chwila i spotkam anakondę lub tygrysa :D

Pozdrawiam

Kuba

• 3 tygodnie później...