biosteron Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zasiadka na bielika?A na co najlepiej bierze? Jeśli chodzi o ptaki to ZOOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Bardzo piękne zdjęcia,@wujek może warto zrobić zasiadkę na bielika i być może uda Ci sie go z bliska uwidocznić na fotce Zdjęcia nie są jakieś bardzo dobre, robione przy okazji, ale rzeczywiście myślę żeby zaczaić się na bielika bo na tyle regularnie je widuję że można poważnie o tym pomyśleć. Dzisiaj widziałem je 3 razy. Niestety jak mnie zobaczą omijają mnie szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Bardzo piękne zdjęcia,@wujek może warto zrobić zasiadkę na bielika i być może uda Ci sie go z bliska uwidocznić na fotce Zdjęcia nie są jakieś bardzo dobre, robione przy okazji, ale rzeczywiście myślę żeby zaczaić się na bielika bo na tyle regularnie je widuję że można poważnie o tym pomyśleć. Dzisiaj widziałem je 3 razy. Niestety jak mnie zobaczą omijają mnie szerokim łukiem. Jeśli widzisz je regularnie w tym samym miejscu to warto sie przyczaić,chociaż wiem ze takie wyczekiwanie w krzakach może potrwać nawet cały dzień i nie zawsze sie uda,ale myślę ze sobie poradzisz,czekam na taka fotkę z niecierpliwością :)Fajnie by było uwiecznić takiego bielika jak chwyta z nad wody np. kaczkę,ależ to by było piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Tym razem kilka zdjęć nie z Wisły, ale znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Para gągołów i samiec lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wczorajsze sarenki nad Wisłą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A na deser: bóbr (fotka z lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Śliczne są te zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam Podczas niedzielnego spaceru nad wisłą, napotkałem się na takie piękne kaczuchy - nieznam się, ale z tego co kojarzę to chyba mandarynki...? Przepraszam za słabą jakość - musiałem skorzystać z zoomu cyfrowego PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tak to samce mandarynki. Musiały dać nogę z jakiegoś ZOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli generalnie gatunek obcy tak jak np:karpie ,ale powiem szczerze że urzekły mnie swoim wyglądem. A jako ciekawostkę powiem że w tym samym miejscu gdzie zadomowiły się w/w kaczuchy od kilku lat mieszka sobie również żół czerwonolicy dość słusznych rozmiarów. Tak sobie myślę że powoli strach chodzić po nadwiślanej dżungli, jeszcze chwila i spotkam anakondę lub tygrysa PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Śliczne są te kaczuszki,szkoda że nie ma samiczki,może by były malutkie kaczątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tak apropo sarenek nad Wisłą...Jakieś 3 dni temu spacerowałem sobie z dziewczyną po praskiej stronie warszawskiej wisły i przy moście Świętokrzyskim widzieliśmy jak pies gonił 2 sarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A ja wracając z ryb spotkałem taką koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Takiej koleżanki to jeszcze nie miałem przyjemności poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Co prawda nie z nad Wisły, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Takiej koleżanki to jeszcze nie miałem przyjemności poznać Za to samca ropuchy zielonej pewnie słyszałeś nie raz, takie gwiżdżące Rrrrrrrrrrrr....Nad niektórymi małymi stawikami jest ich pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi