wujek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Kilka wiślanych ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Szkoda, że fotek nie widać bez naciskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Szkoda, że fotek nie widać bez naciskania U mnie na monitorze zdjęcia zajmowały sporo miejsca bo układały się w poprzek nie wzdłuż dlatego tak zrobiłem. Fotki są z czerwcowego trzydniowego rejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Fajne fotki,az milo popatrzec,szkoda ze nie widac je odrazu tylko trzeba klikac na zalacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Szkoda, że fotek nie widać bez naciskania U mnie na monitorze zdjęcia zajmowały sporo miejsca bo układały się w poprzek nie wzdłuż dlatego tak zrobiłem. Fotki są z czerwcowego trzydniowego rejsu. Fajne.. Rejsik poniżej Warszawy?? Bo kilka okolic dziwnie znajomych sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wujek dla mnie też okolica znajoma Jakie zanurzenie ma wasza łajba i jak daje sobie rade przy niżówkach? Jak przy tej wielkości radzisz sobie ze ściąganiem łódki z mielizny, jeśli już trafisz na to nieszczęście? Pytam z ciekawości, bo nam w lipcu na rekorodowo niskiej wodzie ciężko szło z typową pychówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wujek dla mnie też okolica znajoma Jakie zanurzenie ma wasza łajba i jak daje sobie rade przy niżówkach? Jak przy tej wielkości radzisz sobie ze ściąganiem łódki z mielizny, jeśli już trafisz na to nieszczęście? Pytam z ciekawości, bo nam w lipcu na rekorodowo niskiej wodzie ciężko szło z typową pychówką. Angi, brakuje Wam po prostu doświadczenia.. Popływacie dłużej, to nauczycie się czytać wodę.. Nie tak, że wszystkie kamyki i piaseczki omijać będziecie, ale na pewno będzie się to Wam rzadziej zdarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zdjęcia BOBRA którego widziałem nad brzegiem Wisły w okolicy Siekierkowskiego Spokojnie sobie odpoczywał, nie zwracając uwagi na moją obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No cóż, w końcu jest u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Poznaję bobra i opaskę Mi niestety uciekł zanim go zdjąłem. Za to gdy robię zdjęcia nad warszawską Wisłą staram się zawsze by widoczna na nich wszechobecna urbanizacja wyglądała nieco bardziej nastrojowo, malowniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 [quote title=argrabi napisał(a) dnia Thu, 06 December 2007 10:25 Angi, brakuje Wam po prostu doświadczenia.. Popływacie dłużej, to nauczycie się czytać wodę.. Nie tak, że wszystkie kamyki i piaseczki omijać będziecie, ale na pewno będzie się to Wam rzadziej zdarzać Artur pychówę zdarzyło nam się z mielizny spychać tylko raz, a cały zeszły sezon spędziliśmy na łodzi na Wiśle. A tego razu wybraliśmy się 30 km w dół Warszawy, i jak wypływaliśmy to już robiło się ciemno, więc wszystkie mielizny zaliczyliśmy w zupełnych ciemnościach, w okolicach Jabłonny, bo oczywiście latarki zdechły. Po spływie wracaliśmy przy stanie wody w Warszawie ok 78 cm , za dnia i nawet klina nie urwaliśmy Myślę, że wiślaną szkołę już zaliczyliśmy, chociaż z Królową nigdy nie wiadomo co i jak.Angi super nawigator jest Echh już mi tęskno ... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 @Anguiler Super Fotki Pierwsza jest mi najbardziej znajoma PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Artur pychówę zdarzyło nam się z mielizny spychać tylko raz, a cały zeszły sezon spędziliśmy na łodzi na Wiśle. A tego razu wybraliśmy się 30 km w dół Warszawy, i jak wypływaliśmy to już robiło się ciemno, więc wszystkie mielizny zaliczyliśmy w zupełnych ciemnościach, w okolicach Jabłonny, bo oczywiście latarki zdechły. Po spływie wracaliśmy przy stanie wody w Warszawie ok 78 cm , za dnia i nawet klina nie urwaliśmy Myślę, że wiślaną szkołę już zaliczyliśmy, chociaż z Królową nigdy nie wiadomo co i jak.Angi super nawigator jest Echh już mi tęskno ... Pozdrowionka Gratuluje w takim razie i przepraszam za to, ze nie doceniłem Waszych umiejętności. Ale tak Twojego posta odczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Gratuluje w takim razie i przepraszam za to, ze nie doceniłem Waszych umiejętności. Ale tak Twojego posta odczytałem Upss nie tak miałeś odczytać, teraz to ja przepraszam ...Zresztą to dzięki Tobie mamy tą łajbęPoniżej coś dla oka (wiślane wpominki) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Można powiedzieć, że pychówka to typowo rodzinna łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nawigator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Fajna łajba PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 I sternik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Fajna łajba Do tej fotki mam sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Do tej fotki mam sentyment... Ja też <_< O, i do tej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Hehe...o złowiło się tam kilka bolków Szkoda ,że się wtedy nie spotkaliśmy. ps.chyba zgubiliście po tym postoju jedną z tablic rejestracyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 chyba zgubiliście po tym postoju jedną z tablic rejestracyjnych Nieprawda, sami zdjęliśmy Tamtego też dnia zamontowaliśmy nowe. O takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mam taka sama pychóweczke ,nie uzywam do niej silniczka tylko wiosełkiem sie odpycham,sprawdza sie bardzo dobrze na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 super fotki!!!Rzeka Wisła rulezzz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi