Przemek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam.Czy ktoś z Was szanowni koledzy użytkuje ten kreciołek?Myślę o nim pod kątem mocnego trolla w rozmiarze 6000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hej Przemek! Znajomi są bardzo zadowoleni-właśnie do trola używają Tutaj jest kilka zdań na jego temat: http://jerkbait.pl/topic/15237-nowy-penn-spinfisher-v/?hl=spinfisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Przebrnąłem przez ten mega wątek i opinie różne, czy ktoś jeszcze używa tego kręćka? Czy 6 nie będzie już za duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Powiem tak mały 3500 pozostawia dużo do życzenia pod względem kultury pracy ale jako konik roboczy się sprawdza myslę ,że za te kasę za którą trzeba wydać na 6 wolał bym kupić inny młynek npDaiwa Tournament S5000t , takich używam na karpie od 12 lat i sa niezniszczalne z "drugiej" reki mysle ,że kupisz za ok 500-550 zł w b.dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przemek a nie lepiej do trolla wziąć multik? Mocniejszy, lżejszy i dużo wygodniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Jeden już kupił i chyba nie poszło Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Mam multik ale jest za delikatny do takiej orki, kupiłem tą 6 wygląda na kawał betoniarki linia 40 lb 270m kijek od 100 do 280 gr i mogę się już szykować na wąsacza Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Co kto woli Spoko zestaw, ale do trolla dałbym 50lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi