Mam zamiar łowić na Słowacji i oczywiście na naszych super łowiskach.
Z jednej strony chciałbym łódkę bo jest w niej więcej miejsca i jest stabilniejsza od pontonu z drugiej strony to problem bo trzeba to ciągnąć za autkiem a jak pojadę dalej to już koszmar .Kolejny problem to to że czasem nie ma gdzie zwodować .
Ponton przewiozę w bagażniku i właściwie wszędzie mogę go zwodować ale znowu mniej miejsca i chyba mniejszy komfort łowienia.
Doradźcie bo mi w tym miejscu skończyła się wyobraźnia.
Pytanie
tomi78
Za kilka dni stanę się posiadaczem silniczka 5KN
i muszę do tego kupić jakąś łajbe i mam straszny dylemat.
W grę wchodzi łódka 4,20 dł lub ponton http://www.kogutomania.pl/ponton-kaiman-p-2783.html łódka nie wiem konkretnie jakiego producenta.
Mam zamiar łowić na Słowacji i oczywiście na naszych super łowiskach.
Z jednej strony chciałbym łódkę bo jest w niej więcej miejsca i jest stabilniejsza od pontonu z drugiej strony to problem bo trzeba to ciągnąć za autkiem a jak pojadę dalej to już koszmar .Kolejny problem to to że czasem nie ma gdzie zwodować .
Ponton przewiozę w bagażniku i właściwie wszędzie mogę go zwodować ale znowu mniej miejsca i chyba mniejszy komfort łowienia.
Doradźcie bo mi w tym miejscu skończyła się wyobraźnia.
Top użytkownicy dla tego pytania
12
6
5
5
Popularne dni
4 Gru
15
24 Paź
11
19 Paź
6