karolkrause Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam.Czy koledzy znają lub mogą polecić jakiś ośrodek prywatny lub NFZ zajmujący się rehabilitacją po urazie kręgosłupa.Sprawa dość pilna bo dotyczy mojej osoby.Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie info.Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cześć Karol.Poczekaj, co Ci się stało?Jestem zawodowym masjerem, nazwijmy to klinicznym, od 30 lat.I gdzie ma być ten ośrodek?Masz to zdiagnozowane? Skierowanie?Są różne możliwości, np jeżeli możesz, to ćwicz w domu..Sorry, to tylko luźne myśli.Daj znać, jak Ci wygodniej to na priva. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dzieki Alek Info poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Tu robią dobre masaże. http://www.luxury-thailand-travel.com/copa-cabana-massage.htmlMożna sobie zamówić coś co się nazywa "Tajlandzka kanapka". Stawia na nogi... i nie tylko na nogi. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bartek bardzo chętnie bym skorzystał ale w obecnej mojej kondycji obawiam się że było by to nierealne Dzieki i zapamiętam na przyszłość namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1491 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Stare Olszyny pod Płońskiem. Wpisz na google maps. Pojedź do sklepu wiejskiego i spytaj o kręgarza. Każdy go zna, jedź ok. poludnia najlepiej bo moze nie przyjmowac pozniej. Wczesniej jego ojciec leczył, a teraz on sam(moja matula 2 lata po lekarzach chodzila, po 5 minutach wizyty u niego przeszło wszystko, diagnoze postawił identyczna co lekarze po 2 latach, z tym, że on jedynie przejechał palcem po kregosłupie). Polecam! Jeśli masz blisko to jedź.Nie zauważyłem "GŁOGÓW" więc chyba nie będzie Ci po drodze Edytowane 19 Czerwca 2013 przez tomek1491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) No dokładnie nie po drodze Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 We Wrocławiu mogę Ci polecić p. Piotra Balcerzaka. Po AWF-ie, zawodowo związany z szermierką. Mnie pomógł po wypadku samochodowym.Jak potrzebujesz dane kontaktowe to napisz. Pozdrawiam Baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Klinika Krojanty k. Tucholi. Przy okazji blisko w Bory Tucholskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chillout Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja polecam szpital Stocer Konstancin Jeziorna http://www.stocer.pl/, (chyba oddział rehabilitacja 2) ja po wypadku trafiłem tam na operacje i rehabilitacje. Jeżeli naprawdę chcesz dużo ćwiczyć to możesz pogadać z rehabilitantami żeby ci pomogli po godzinach Jak chciałbyś to możemy pogadać na PWPozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Szpital im Grucy w Otwocku (potocznie Krasicki) specjalizuje się w kręgosłupach. Wiem, że tu przyjeżdżają ludzie z całej Polski na poprawę źle zoperowanych kręgosłupów. Jest oddział rehabilitacyjny, ale jak się tam dostać, czy mozna prywatnie czy tylko NFZ musisz zadzwonić popytać. http://www.spskgruca.pl/onas.html Edytowane 20 Czerwca 2013 przez OloPe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Żona prowadzimy gabinet fizjoterapii, jak byś był w okolicach lublina daj znać, a jak coś koło Warszawy Cię interesuje to tu sprawdź http://www.carolina.pl/ naprawdę dobrzy fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi