Skocz do zawartości

Rehabilitacja

karolkrause

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Karol.

Poczekaj, co Ci się stało?

Jestem zawodowym masjerem, nazwijmy to klinicznym,  od 30 lat.

I gdzie ma być ten ośrodek?

Masz to zdiagnozowane? Skierowanie?

Są różne możliwości, np jeżeli możesz, to ćwicz w domu..

Sorry, to tylko luźne myśli.

Daj znać, jak Ci wygodniej to na priva.

Pozdrawiam

Alek

Stare Olszyny pod Płońskiem. Wpisz na google maps. Pojedź do sklepu wiejskiego i spytaj o kręgarza. Każdy go zna, jedź ok. poludnia najlepiej bo moze nie przyjmowac pozniej. Wczesniej jego ojciec leczył, a teraz on sam(moja matula 2 lata po lekarzach chodzila, po 5 minutach wizyty u niego przeszło wszystko, diagnoze postawił identyczna co lekarze po 2 latach, z tym, że on jedynie przejechał palcem po kregosłupie). Polecam! Jeśli masz blisko to jedź.

Nie zauważyłem "GŁOGÓW" więc chyba nie będzie Ci po drodze :D

Edytowane przez tomek1491

Ja polecam szpital Stocer Konstancin Jeziorna http://www.stocer.pl/, (chyba oddział rehabilitacja 2) ja po wypadku trafiłem tam na operacje i rehabilitacje. Jeżeli naprawdę chcesz dużo ćwiczyć to możesz pogadać z rehabilitantami żeby ci pomogli po godzinach :)

Jak chciałbyś to możemy pogadać na PW

Pozdro

• Like 1

Szpital im Grucy w Otwocku (potocznie Krasicki) specjalizuje się w kręgosłupach. Wiem, że tu przyjeżdżają ludzie z całej Polski na poprawę źle zoperowanych kręgosłupów. Jest oddział rehabilitacyjny, ale jak się tam dostać, czy mozna prywatnie czy tylko NFZ musisz zadzwonić popytać.

http://www.spskgruca.pl/onas.html

Edytowane przez OloPe
  • Like 1