Suchy498 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wie moze czy do kręciołka podanego w temacie będzie pasowała płytka szpula od tego kołowrotka - Byron Alice 300 Match?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie dam głowy ,ale 935 ma rotor o większej średnicy ,więc chyba nic z tego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zadzwoń do serwisu Dragona.Może mają.052 326 80 17Ju już kilka szpul załatwiłem do TD,ale wiecej już nie mam siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 @ Taps ale ja chce płytka szpule (matchowa) a nie głęboką bo takie mam 2 a przydała by mi sie 3 na klenia płyciutka... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 BlueArc posiada model z płytką szpula tylko ze w rozmiarze 3000 lub 4000 może będzie pasowała ale nie jestem pewien. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ja pogubiłem szpule, team dragon 935iz. Czy od Spro BlueArc 920 podejdą? Dragon sobie liczy 100zł a Spro 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 witam, jakby co to szpulkę do 935i mam na zbyciu, ale potrzebna mi do 930i, oryginał albo zamiennik, bez różnicyzastanawiałem się nad spro czy ryobi, tylko nie wiem czy pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 czym się różni i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 błąd mam na zbyciu szpulę od 935i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Podpinam się do tematu również mam na zbyciu szpulkę. Używka pozostała po kolowrotku cena 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi